מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ברוגזיעל26/07/2008
בתי סיימה כיתה ג. בתחילת השנה בתי היתה חלק מרבעייה (4 בנות בכיתה) כאשר אחת מהן היתה המנהיגה ש"שלטה" בהן ביד רמה. לאחר חודשים שבהן כל פעם אחת הבנות היתה מוחרמת ולבדה בהפסקות על ידי שאר הבנות בהנהגת המנהיגה. בקיצור המנהיגה היתה המובילה למריבות. בתי פחדה ממנה "פחד מוות" כל פעם שהיא התקשרה בתי פחדה לענות לטלפון שמא היא תבקש ממנה משהו שאינה רוצה/יכולה. אחרי שיחות רבות בהן הסברתי לבתי כיהכוח אצלה והיא צריכה ללמוד להיות חברה טובה ולא להיות ברוגז בגלל החלטת המנהיגה ובאיזהו שלב אסרתי עליה להזמין את המנהיגה לביתנו. בחלק השני של השנה 3 הבנות בצעו ברוגז יזום והחליטו להיות אחת בשביל השניה וכך זה היה עד סוף השנה. אני חייבת שאנו האמהות רווינו נחת ששמו קץ למצבי החרם והעלבונות. העניין שבהפסקות יש מחנות של 3 הבנות מול המנהיגה וחברותיה האחרות . זה מתבטא בקללות, דחיפות, עלבונות. הסברתי לבתי שהיא לא חייבת להיות חברתה אך לא צריך לדחוף ולקלל (הדדי בין הבנות). פנתה אלי אמא מהקבוצה השניה וביקשה שנעשה מפגש עם הקבוצות ושישלימו ולא יהיו חברות רק שלא יתחילו שנה עם "מלחמות" . שוחחתי עם בתי ותשובתה" אני אשלים איתה בחיים, אחרי כל מה שהיא עשתה לי ופגעה בי איני רוצה" אני כאמא שלה אינה מעוניינת שישלימו אלא רק רוצה שיהיה להן נעים בבית הספר (התעלמות, אדישות ולא קללות ודחיפות). איך את ממללצה לפעול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות חברתיות בכתה ג
ענת שץ נברו27/07/2008יעל יקרה!<br />
את פועלת היטב לחיזוק בתך ואם זאת כעת היא אומרת לך שהיא לא יכולה להתעלם מעוצמותיה הרגשיות ולהתייחס אליהם באדישות. ואכן חשוב בשלב זה שיתערב גורם מבוגר כמו מחנכת הכתה / יועצת אך לא אחד ההורים ולבקש בדיקה והתערבות בנושא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)