מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות עם ילדה בת חמשlbar28/07/2008
שלום יש לי ילדה בת 5 וילדה בת שנתיים אנחנו נמצאים בעיצומו של מעבר דירה ובשבועיים האחרונים נועה בת 5 מתנהגת ממש מוזר בוכה מכל דבר , מספרת שבגן מציקים לה או מעליבים אותה ואפילו יום אחד היא אספה את הדברים שלה ואמרה לגננת שהיא הולכת הביתה כשדיברתי עם הגננת היא אומרת שפשוט היא לא קיבלה את מה שהיא רצתה אז היא התנהגה ככה. גם בשבת האחרונה היא היתה אצל ההורים שלי וכאמא שלי העירה לה היא התחילה לבכות ואמרה להם שהיא הולכת הביתה וממש ניסתה לצאת . מה עושים איך מתמודדים עם הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לבעיות עם ילדה בת חמש
עירית חגי28/07/2008נועה כנראה ילדה רגישה ופגיעה שלמדה "פטנט" ללכת הביתה כל פעם שמעליבים אותה . זהו פתרון המונע התמודדות עם הקושי והוא כמובן אינו פתרון אמיתי.נועה צריכה לדעת שכאשר קורה משהו שמפריע לה או מעליב אותה היא צריכה לדבר ולא לבכות או ללכת. אני מציעה שבפעם הבאה נועה תגיב כך פוט תגידו לה שאתם מבינים שהיא נורא עצובה וכועסת , אבל היא לא יכולה ללכת עכשיו לשום מקום , מותר לה לבכות , אבל כשתרגע אתם רוצים תספר לכם למה היא כל כך עצובה ותנסו לעזור לה. לעזור במקרה הזה זה לא לתת לה כל מה שהיא מבקשת אלא פשוט להיות אמפטיים לקושי שלה בלי לשפוטאותה , אך עם השהמת גבולות אם יש צורך בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר דירה
יעגכ30/07/2008אם כל התגובות שתארת מופיעות בשבועיים האחרונים, זה נראה כמו תגובה נורמלית למעבר דירה, ורצוי היה לדבר איתה על החשש שלה מהמעבר למקום החדש והפרדה מהמקום המוכר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)