בעיות עם ילדה בת חמש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות עם ילדה בת חמש
    lbar
    28/07/2008

שלום יש לי ילדה בת 5 וילדה בת שנתיים אנחנו נמצאים בעיצומו של מעבר דירה ובשבועיים האחרונים נועה בת 5 מתנהגת ממש מוזר בוכה מכל דבר , מספרת שבגן מציקים לה או מעליבים אותה ואפילו יום אחד היא אספה את הדברים שלה ואמרה לגננת שהיא הולכת הביתה כשדיברתי עם הגננת היא אומרת שפשוט היא לא קיבלה את מה שהיא רצתה אז היא התנהגה ככה. גם בשבת האחרונה היא היתה אצל ההורים שלי וכאמא שלי העירה לה היא התחילה לבכות ואמרה להם שהיא הולכת הביתה וממש ניסתה לצאת . מה עושים איך מתמודדים עם הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עם ילדה בת חמש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לבעיות עם ילדה בת חמש

עירית חגי
    28/07/2008

נועה כנראה ילדה רגישה ופגיעה שלמדה "פטנט" ללכת הביתה כל פעם שמעליבים אותה . זהו פתרון המונע התמודדות עם הקושי והוא כמובן אינו פתרון אמיתי.נועה צריכה לדעת שכאשר קורה משהו שמפריע לה או מעליב אותה היא צריכה לדבר ולא לבכות או ללכת. אני מציעה שבפעם הבאה נועה תגיב כך פוט תגידו לה שאתם מבינים שהיא נורא עצובה וכועסת , אבל היא לא יכולה ללכת עכשיו לשום מקום , מותר לה לבכות , אבל כשתרגע אתם רוצים תספר לכם למה היא כל כך עצובה ותנסו לעזור לה. לעזור במקרה הזה זה לא לתת לה כל מה שהיא מבקשת אלא פשוט להיות אמפטיים לקושי שלה בלי לשפוטאותה , אך עם השהמת גבולות אם יש צורך בכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר דירה

יעגכ
    30/07/2008

אם כל התגובות שתארת מופיעות בשבועיים האחרונים, זה נראה כמו תגובה נורמלית למעבר דירה, ורצוי היה לדבר איתה על החשש שלה מהמעבר למקום החדש והפרדה מהמקום המוכר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו