ילד להורים גרושים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד להורים גרושים
    אמאל'ה
    31/07/2008

שלום, אני גרושה עם ילד בן 5. האבא חרדי ואילו אני חילונית. בני הוא ילד מאוד מופנם, וכועס הרבה (כמובן שמעבר לכעסים ולמופנמות הוא ילד מקסים שנותן הרבה אהבה). הבעיה שלי היא שכל בוקר בגן הוא בוכה צרחות ולא נותן לי ללכת. כנ"ל גם בקייטנה (שהקייטנה היא בעצם הצהרון ששם הוא נמצא כבר למעלה משנה). כשאני שואלת אותו בסוף היום (אני עובדת משרה מלאה ומגיעה לאסוף אותו רק בסביבות 17:30) איך היה, תמיד הוא עונה שהיה לו כיף, ובאמת נראה שהיה לו כיף - לפעמים הוא אוהב להישאר שם עוד כמה דקות כשאני מגיעה. השאלה שלי היא, מה עליי לעשות על מנת שזה ייפסק?< אני אובדת עצות בעניין הזה. האם זה קשור לכך שהילד הולך עם כיפה לגן והאבא דתי ואני לא דתייה ? האם זו חרדת נטישה ? אשמח להנחיות ולתשובות. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד להורים גרושים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה בגן

מיכל שמש
    06/08/2008

לא ברור לי כיצד נושא הדת קשור לתופעה שציינת. יש ילדים שמתקשים מאוד בפרידה. אם הילד רגוע ומאורגן במשך היום, מומלץ לסייע לו בפרידה עצמה, בטקס פרידה קבוע כמו שהצעתי לאם אחרת לפני כמה תשובות. מאחר והילד גדול יחסית,ניתן גם לשאול אותו מה יעזור לו בפרידה ממך, ולנסות ליישם את הדברים. יש ילדים שיקיצה מוקדמת יותר והתארגנות נינוחה בבוקר מסייעת להם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו