מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לקבל יעוץדניאל31/07/2008
הבן שלנו בן 9 הוא נישאר בחופש כמה שעות לבד בבית אחרי הצהריים בדקתי את ההיסטוריה במחשב וגיליתי שהוא נכנס לאתרי סקס . ורשם בגוגל "בחורות ערומות " וקיבל כול מיני תמונות שממש זעזעו אותנו . כששאלתי אותו הוא הכחיש ואמר שזה ווירוס וניראה מעט מפוחד ואפילו מעט בכה . ועוד ביקש מימני שאני יראה לו לאיזה אתרים לא יפים אני טוען שהוא ניכנס .כמובן שלא הסכמתי ואמרתי שאני יודע שהוא ניכנס. אמרתי לא שלא יכנס יותר לאתרים כאלה . ושאני לא מרשה מיכוון שזה לא יפה ושדרך אתרים כאלה אפשר לקבל ווירוסים. ממש לא יודע אך לנהוג במצב כזה . כיצד אפשר למנוע מימנו להבא לא להיכנס לאתרים כאלה? מבלי לחסום לו אתרים . גם אישתי דיברה איתו וגם לה הוא הכחיש שעשה זאת . בדקתי את ההסטוריה במחשב של כול השבוע שהוא היה בחופש ונישאר לבד בבית . והכול היה בסדר . ניראה שזאת כניסה חד פעמית שלו לאתרים האלו . מה לעשות? אשמח לקבל יעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Kמה בעצם לא לחסום אתרים?
שני03/08/2008יש המון אתרים שאינם הולמים לילד בגילו. מה הבעיה לחסום? היום הוא הוא באתרים של בחורות ערומות, מחר הוא באתרים של סאדו-מאזו ומחרתיים הוא יגיע לאתרים של פדופילים. אז למה אתה מחכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר . ואחרי שחסמתי.
דניאל03/08/2008מה עוד אני אמור לעשות .? לבלוש אחריו 24 שעות ?.זה לא יוריד לו את הביטחון ? ומה קורה אצל החברים מהכיתה ?ועוד..... זה לא ניגמר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק...
שני03/08/2008אבל לפחות בעניין הזה של המחשב בבית שלכם כשהוא לבדו - תוכל לפחות להיות רגוע לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון לפחות זה . תודה לך .
דניאל03/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינטרנט
מיכל שמש04/08/2008דניאל, ראשית, אני שמחה שנעזרת בייעוץ שקיבלת.
לגבי הנושא עצמו, עצם החיפוש של הילד אחר אתרי סקס מעיד על סקרנות בלבד, והוא אינו ראוי לעונש על כך, אלא להסבר על מה מתאים לגילו בלבד. הסכנה בחשיפה בגיל הזה קשורה לכך שסקס באינטרנט מקושר לעתים עם אלימות, ובכל מקרה התמונות מציפות ואינן הולמות . פרט להסבר, אני ממליצה (כהמלצה כללית לכל ההורים) לחסום אתרי סקס, ומדי פעם לבדוק ב"היסטוריה" היכן הילדים גולשים, בלי להיגרר ל"היסטריה" מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)