התנתקה מאביה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנתקה מאביה
    אור
    01/08/2008

ביתי בת 4.5, אביה ואני גרושים מזה שלוש שנים.מאז גיל שנתיים החל האב(שבנתיים התחתן ועומד להיולד לו ילד) לקחת את ביתינו המשותפת אליו אחת לחמישה שבועות, למספר שעות, מהצהריים עד הערב ולאחר מכן לוקח אותה להוריו, שם היא ישנה בלעדיו והם מחזירים אותה למחרת בשעה 16:00, אציין שבמשך חמישה שבועות אלה אינו מגיע אף לבקרה. מזה חודשיים בתנו מסרבת לנסוע לאביה באופן מאוד ברור וחד משמעי!! אינני מכריחה אותה והדבר יוצר מתח ביני לבין האב (יחסינו אינם טובים והתקשורת מועטה). לפני בואו אני מנסה לשכנעה לנסוע אך היא בשלה.ניסיתי לשוחח עימו ולהסביר לו עד כמה חשוב עבור בתנו קשר יותר הדוק אך טענתו היא שאיש לו יכול לחייבו להגיע יותר והוא עומד על זכותו לקחתה משום שממלא חובותיו בכך שמשלם מזונות. אני די אובדת עיצות ואדה לתגובתכם. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנתקה מאביה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר עם אב

מיכל שמש
    06/08/2008

אור שלום,
    לילדה בגיל הזה הסדרי הראיה הנוכחיים קשים, והיא חשה כל פעם שהאב נעלם לה. כדאי להסביר לאב שעדיף שיקח אותה לפחות אחת לשבוע לפרקי זמן קצרים. אם הדבר בלתי אפשרי, יש לדאוג לתקשורת חלופית בינהם: טלפון, מכתבים וציורים בפקס או מייל וכדומה (אפילו שיחות במצלמת אינטרנט...), יש לערוך לילדה לוח שנה בו מצוין מוחשית מתי רואה את האב. בכל מקרה לא כדאי לוותר על הקשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו