מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חינוך שינהשירלי01/08/2008
שלום למטפלים לאחרונה עזבתי עם בעלי עם ביתי בת ה-9 חודשים ועברתי לבית הוריי עד לסיום הליכיי הגרושין. כבר בגיל 5-6 חודשים נרדמה ביתי במיטתה כשאני נוכחת ויושבת לידה ושרה לה. בשל קשיים טכניים-הרדמתי את ביתי במיטה זוגית בחודש האחרון,בבית הוריי. משהתפנה חדר בביתם הכנסתי אליו את מיטתה (בכדי שיהיה זה חדר משלה) ואני מתקשה מאד להרדימה שוב במיטתה.היא בוכה וצורחת ארוכות.. אני מודעת למעברים הרבים שחוותה לאחרונה, משתדלת להיות חזקה ויציבה בשבילה. רציתי לשאול מה הדרך והקצב הכי טוב שבהם עליי לפעול בכדי שתירדם שוב במיטה משלה. בתודה שירלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת שירלי
שירלי01/08/2008ברצוני לתקן כמה פרטים שיצאו שגויים: אני וביתי עזבנו את הבית. ביתי רואה את אביה ואת הוריו פעמיים בשבוע ואני מאד מעודדת את זה .היא זוחלת, עומדת ומאד תקשורתית וחייכנית ועוד אין לה שיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינה
מיכל שמש06/08/2008שירלי לשום,
נשמע מדברייך שארת יודעת מהי הדרך הנכונה, אולם קשה לך עכשיו. כאש תתחזקי ניתן להעביר את הילדה בהדרגתיות למיטתה, גם אם במחיר של כמה לילות לא שינה. בנתיים, עדיף שתישנו בשתי מיטות נפרדות, גם אם באותו חדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)