חינוך שינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חינוך שינה
    שירלי
    01/08/2008

שלום למטפלים לאחרונה עזבתי עם בעלי עם ביתי בת ה-9 חודשים ועברתי לבית הוריי עד לסיום הליכיי הגרושין. כבר בגיל 5-6 חודשים נרדמה ביתי במיטתה כשאני נוכחת ויושבת לידה ושרה לה. בשל קשיים טכניים-הרדמתי את ביתי במיטה זוגית בחודש האחרון,בבית הוריי. משהתפנה חדר בביתם הכנסתי אליו את מיטתה (בכדי שיהיה זה חדר משלה) ואני מתקשה מאד להרדימה שוב במיטתה.היא בוכה וצורחת ארוכות.. אני מודעת למעברים הרבים שחוותה לאחרונה, משתדלת להיות חזקה ויציבה בשבילה. רציתי לשאול מה הדרך והקצב הכי טוב שבהם עליי לפעול בכדי שתירדם שוב במיטה משלה. בתודה שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חינוך שינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת שירלי

שירלי
    01/08/2008

ברצוני לתקן כמה פרטים שיצאו שגויים: אני וביתי עזבנו את הבית. ביתי רואה את אביה ואת הוריו פעמיים בשבוע ואני מאד מעודדת את זה .היא זוחלת, עומדת ומאד תקשורתית וחייכנית ועוד אין לה שיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינה

מיכל שמש
    06/08/2008

שירלי לשום,
    נשמע מדברייך שארת יודעת מהי הדרך הנכונה, אולם קשה לך עכשיו. כאש תתחזקי ניתן להעביר את הילדה בהדרגתיות למיטתה, גם אם במחיר של כמה לילות לא שינה. בנתיים, עדיף שתישנו בשתי מיטות נפרדות, גם אם באותו חדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו