טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אז ככה ביתי בת חמישה חודשים ולפני שבוע היתה חולה מאוד עם חום ונזלת מאז היתערער לה כול סדר היום היא לא מפסיקה לבכות וכלום לא מרגיעה אותה אפילו הנקה שהיא מאוד אוהבת ונירגעת מזה כלום לא מצליח להרגיע אותה אפילו לא טלויזיה ומשחקים שאהובים עליה היא כול הזמן בוכה לצומת לב ונירגעת רק שאני הולכת איתה הבעיה שהיא אפשר ללכת כול היום, בסוף מתעייפים .מילדה מתוקה נוכה וחייכנית היא הפכה לילדה בכיינית שצורחת כול הזמן עד דמעות אני עובדת עצות ומפחדת לפתח סלידה מביתי מה לעשות אני צריכה עזרה דחוף.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חווה, מאחר והודעתך נכתבה כבר לפני ארבעה ימים, אני מקווה שבנתיים נרגעו העניינים. כדאי לך לדאוג לעצמך למנוחה וסיוע בזמן הקרוב, כדי שאת והילדה תוכלו לשוב לאיתנכן. אם הבעיה הרפואית נפתרה, יקח קצת זמן, אולם הילדה תשוב לעצמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד