מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך לספר לילדיםאילי08/08/2008
אנחנו עזבנו את ישראל לפני 4 שנים, לפני שבועיים שלחנו את הילדים לארץ למשפחה ואחרי זה החלטנו בעלי ואני שאנחנו רוצים לחזור לארץ, הודענו לסבים ולסבתות וביקשנו מהם לא לאמר לילדים כי אני מגיעה ב 19 לאוגוסט ואני רוצה לאמר להם אישית, אני מדברת איתם כל יום במסנגר אבל בעלי ואני רוצים לספר להם על ההחלטה פנים אל מול פנים זא כשאגיע אקח את הגדול (בן 10 }לחוף הים למקום שקט ושם אספר לו, ואחכ לקטן ( בן 6 ), האם אני עושה נכון והאם יש דרך בא אוכל לפצות אותם על הזמן שידעתי ולא סיפרתי להם? הגדול תמיד ידע שאנחנו חוזרים אבל חשבנו לחזור בעוד שנתיים אבל חבל לנו על הזמן והריחוק מהמשפחות לא טוב לנו ולילדים, תודה אילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לספר לילדים
מיכל שמש10/08/2008אילי שלום,
מדוע את חוששת כל כך לספר לילדים? נשמע שקיבלתם את ההחלטה שאתם חשים שהיא הטובה ביותר עבור ילדיכם. באופן טבעי החלטות מתקבלות בין ההורים, ורק אחר כך מועברות לילדים, כך שלא ברור לי למה צריך לפצות אותם על הזמן שלא סיפרתם.
מומלץ לחשוב מהי הדרך הטובה לעשות את המעבר, ולאפשר לילדים להיפרד מהמקום הקודם ומהחברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מיכל
אילי11/08/2008הי מיכל, אני אורן בעלה של אילי, תודה על החיזוק , גם אני חושב כמוך וכך גם נעשה, רק שהפעם לא יתאפשר לשלוח את הילדים לאנגליה להפרד מהחברים הטובים שלהם, לכל אחד מהם יש חבר טוב אחד ואילי ואני מתכננים להפגש עם הורי החברים לספר להם על העזיבה ולבקש מהם שיבקשו מהחברים שיכתבו מכתב לילדים שלנו, כמובן שהם יוכלו לדבר בטלפון עם החברים שלהם פעם או פעמיים בשבוע מהארץ, יש לי עוד שאלה קטנה, האם הילדים לא עלולים להפגע מכך שהחברים שלהם ידעו על העניין לפניהם? אורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה
אילי11/08/2008איך נוכל לעזור להם להפרד מהמקום??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה
מיכל שמש11/08/2008חבל שהתנאים האובייקטיבים אינם מאפשרים פרידה כהלכה. הייתתי ממליצה לספר לילדיכם לפני שמספרים לחבריהם, כדי שלא יצא שישמעו על כך בעקיפין. לאחר שמספרים להם יש להתייעץ איתם על הדרך בה ירצו להיפרד מרחוק, ולהציע להם לקבל ולכתוב מכתבים. בשלב זה עליכם כהורים יהיה לספוג ולהכיל את כעסם, בתחושה שאכן קיבלתם את החלטה הטובה ביותר עבור המשפחה . מובן יש לדאוג לארוז היטב את חפצים האהובים עליהם.
הייתי ממליצה להיעזר כל האפשר באמצעים טכנולוגים, כמו צילום דיגיטלי של האתרים החשובים להם, תקשורת אינטרנטית כולל מצלמה ועוד, על מנת לעשות הן את הפרידה והן את המפגש הוירטואלי עם החברים מוחשיים כל האפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)