מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רישום ילדי לטרום חובה - דחוף!אמא של .....08/08/2008
שלום, בני היה עד גיל שנתיים וחצי עם מטפלת ולאחר מכן נרשם לגן פרטי, בגן הייתה קבוצה גדולה של ילדים בוגרים עד גיל 4.5 שאיתם בעיקר בני התחבר. מסתבר שרוב החברים (גם אלה שבני גילו ) עוזבים את הגן השנה וככל הנראה בספטממבר תשאר קבוצה של כ 5-6 ילדים (כולל בני) שהגילאים בה 2-3.7 שנים כאשר בני הגדול ביותר. מה שמפריע גם שבני לא אוהב מכלל לשון בגן. בכל יום נשאלת השאלה האם ישנים בגן ואז מתחילה הבעיה .... היום הבנתי ששוחחו עם הילדים בגן ונקבו בשמות הילדים שעוברים לגן עיריה ואמרו לבני שהוא נשאר בגן . בני לא מוכן להשאר בגן למרות שאני מסבירה לו את היתרונות מבחינתו הוא ישאר לבד. כיום כשבני מגיע לגן בבוקר מפריע לו מאוד שהוא עם הצעירים שמקדימים יחד איתו ובמקרים רביםפ אני נאלצת להשאר איתו עד שהבוגרים מגיעים. מאחר ורק לאחרונה רשמתי לגן עירוני , אין מקום בגן המועדף עליי, יש גן רחוק ואחד קרוב יחסית שאינני מכירה ממש. אני מתלבטת האם להשאירו בגן הפרטי למרות רצונו או לרשום אותו לגן עירוני טרום חובה ובשנה הבאה להעבירו לגן שאני מעוננינת שבני יהיה בו. בני ילד רגיש ויחד עם זאת חברותי. אודה מאוד על קבלת תשובה בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת גן
מיכל שמש10/08/2008לאמא הדואגת, הדילמה שלך מובנת ואינה פשוטה. לצערי לא אוכל לתת לך עיצה חד משמעית, אלא רק להסב את תשומת ליבך לכך שההחלטה לגבי גן אינה יכולה להיות בשום אופן החלטה של הילד! השימוש במשפט "בני אינו מסכים" משמעו לשים את הילד במקום מסוכן עבורו, בו הוא כביכול מקבל החלטה, הנמאת בבירור מעבר ליכולת השיקול שלו. כל החלטה שתהיי שלמה איתה תתקבל על ידי הילד, ואם יהיה לו קושי מסיום, יזכה לקבלת תמיכה מכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)