בעיה התנהגותית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה התנהגותית
    אורית
    10/08/2008

יש לי ילד בן 4.5 נבון,חכם ומאוד סקרן.לאחרונה הוא מגלה התנהגות יוצאת דופן לטעמי:תוך כדי משחקים הוא מגיע למצבים מיניים עם ילדים כגון:במגלשה אומר לילד "תשכב עלי" לאחר בירור מדוע אמר לו כך ענה: " כי רציתי לבדוק את כובד ומשקל שלו" ועוד הוא ואחיו הקטן שחקו ביחד במים והורידו מעליהם את החולצה רשמעתי את בני אומר לעוד חבר ששיחק איתם (בן 3) "תיגע לו בציצי"אותו הילד אמר לאמו שהיא חברה של וניסיתי להבין מאיפה זה בא לו ואז נזכרתי שלפני חצי שנה בערך הוא אמר שבגן ישנה ילדה שאני יודעת שיש לה בעיות התנהגותיות לדוגמא:ביקשה מבני למצוץ לה את הטבור ושאלתי אותו האם הוא עשה את זה הוא השיב שלא.וכיום שוב שאלתי אותו אז שוב הוא הזכיר לי את אותה הילדה שאמרה לילדה אחרת שתמצוץ לה את הציצי והוא ראה אותם אך בו הן לא נגעו, אני עגשיו נמצאת בדילמה משום שהוא ילד מאוד חברותי ותקשורתי וגם אם קצת תמים הוא מתרגז שאני עוקבת אחריו בעיני אם הוא נמצא עם בת דודתו שהן באותו גיל וגם שם ראיתי כמה פעמים מצבים מסויימים כגון:הוריד את ראשו לבטנה ואני מרגישה שלפעמים אני מגזינה בהתנהגותי כיכי אולי זה באמת חיבוק תמים ואוהב ולא מיני. יש לציין שיש לי עוד שני ילדים גדולים בני 18 , אנו יוצאים ומבלים המון בטבע. אני עוסקת במערכת החינוך ויכול להיות שכל דבר קטן מקבל "אובר פוקוס". אנא שילחו לי תשובה מהירה . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה התנהגותית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות בעלת גוון מיני

מיכל שמש
    10/08/2008

אורית שלום, אכן התנהגותו של ילדך מעלה סימני שאלה, שהתשובות עליהם יכולות להיות מדאיגות או לא. בכל מקרה, כדי לדעת עם ה"אובר פוקוס" מחמיר את התנהגות יש לערוך בירור מיקצועי, רצוי בשיחה שלך עם פסיכולוג ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו