תגובה לתשובתך רישום לטרום חובה דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תגובה לתשובתך רישום לטרום חובה דחוף
    אמא של
    11/08/2008

מיכל שלום, ראשית תודה על התייסחותך. חשוב לציין כי ההחלטות לא מתקבלות עפ"י רצונותיו של הילד אלא אני מעלה בפנייך את מה ששמעתי ממנו. שאלתי היא , במידה וארשום את בני לגן טרום טרום חובה המרוחק ממקום מגוריי ובשנה הבאה אעבירו לגן קרוב יותר שאני מעוניינת בו , האם הילד יפגע מזה שיעבור גן נוסף תוך שנה (גן פרטי שנה ולאחר מכן טרום חובה שנה )? כמו כן, במידה ואחליט להשאירו בגן עד לכתה א' סביר להניח שלא יעלה עם חבריו לכתה א' מאחר והגן מרוחק ממקום מגוריי. האם הדבר יפגע בו? אני יודעת שמוקדם מדי לחשוב על 3 שנים קדימה אולם אני מעדיפה למנוע "נזק עתידי".. אודה על התייסחותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גן טרום חובה- המשך

מיכל שמש
    11/08/2008

ילד שאין לו קשיי הסתגלות מיוחדים לא אמור להיפ]גע ממעבר גן כל שנה, אם יש אילוץ לכך.
    לגבי כיתה א'- המדובר בנושא נפרד, ויש לשקול אותו בנפרד בבוא הזמן. כאן נכנסים לא רק שיקולים של זמן ומרחק, אלא שיקולים של בשלות ללמידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רישום לטרום חובה - תגובה

אמא של .....
    11/08/2008

האם רצוי שהילד יעלה לכתה א עם חבריו מהגן או שאין משמעות לכך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסתגלות לכיתה א

מיכל שמש
    12/08/2008

זה נחמד שעולים יחד, אך זה לא השיקול העיקרי. גם כאן, ילד שאין לו קושי מיוחד מסתגל בקלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו