זקוקה לייעוץ דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לייעוץ דחוף
    עינת
    14/08/2008

ביתי בת 7 עולה לכיתה ב נחשפה לתכנים לא לגילה באינטרנט, כמו לידה באופן מלא, זוג לסביות מתגפפות בלבוש מלא, זה רק מה שאני ראיתי אני לךא יודעת אם היו עוד דברים, בכל אופן אינני יודעת מה לעשות יש לה מחשב בחדר, כשהיא מוגבלת לשעתתים מחשב בימים רגילים ועכשיו בגלל החופש איפשרתי לה מחשב באופן חופשי, יש לציין שלפני כחודשיים ילדתי בת כמובן לאחר 7 שנים קשות... ויש קצת שוני בהתנהגותה של הגדולה, אני בהסטריה האם לאסור גלישה באינטרנט בכלל? להוציא מחשב מהחדר לסלון, אנא עיזרו לי מה לומר לה? תודה רבה עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לייעוץ דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת - אני לא פסיכולוגית אבל...

שני
    14/08/2008

לדעתי מחשב לא צריך להיות בחדר שלה. יכול וצריך להיות בסלון שם יש לך יותר בקרה על הנעשה. שנית - לחסום אתרים שאינם ראויים ובעלי תכנים בלתי ראויים לצפייה על ידי ילדים בגילה. עושים זאת עם חברת האינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלישה באינטרנט

מיכל שמש
    20/08/2008

שני שלום,
    המצב שאת מתארת הופיע בשאלות רבות בפורום לאחרונה, וכדאי שתעייני בתשובות קודמות. באופן כללי, התנהגות הילדה מראה על סקרנות, שאינה שלילית לכשעצמה. כדאי להסביר לילדה על הסכנות באינטרנט, ולהדגיש את המותר והאסור. מומלץ בכל מקרה להיכנס מדי פעם ל"הסטוריה" ולבדוק היכן הילדים גולשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו