טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, הבן הבכור שלי - בן 7 עוד חודשיים. יש לו אח יותר קטן ממנו בן 5.5.
אצל הבן הבכור שלי ישנם מצבי רוח שאני אפילו לא מספיקה לעקוב אחריהם. פתאום הכל נהדר, פתאום פרצוף חמוץ. הוא לא מרוצה משום דבר. פתאום הוא מתנהג לא יפה כואס, צוהק. אחרי זה אם הוא מקבל עונש איזה שהוא כמו אין טלוויזיה היום, או שאני אומרת לו שאני לא מדברת איתו עד שהוא לא יחשוב ויבין שהוא עשה משהו לא בסדר, הוא מתחיל לבכות ולבקש סליחה. אבל ההרגשה שלי שהבקשת סליחה שלו זה לא משהו רציני. כן הוא מודה שהוא לא בסדר אבל אחרי חמש דקות הוא יעשה את אותו דבר שוב פעם. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואיך להתנהג אליו. אם תוכלו לענות לי ולכוון אותי לאיזה שהוא כיוון, אשמח. תודה נטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד