מצבי רוח

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצבי רוח
    נטלי כהן
    15/08/2008

שלום, הבן הבכור שלי - בן 7 עוד חודשיים. יש לו אח יותר קטן ממנו בן 5.5. אצל הבן הבכור שלי ישנם מצבי רוח שאני אפילו לא מספיקה לעקוב אחריהם. פתאום הכל נהדר, פתאום פרצוף חמוץ. הוא לא מרוצה משום דבר. פתאום הוא מתנהג לא יפה כואס, צוהק. אחרי זה אם הוא מקבל עונש איזה שהוא כמו אין טלוויזיה היום, או שאני אומרת לו שאני לא מדברת איתו עד שהוא לא יחשוב ויבין שהוא עשה משהו לא בסדר, הוא מתחיל לבכות ולבקש סליחה. אבל ההרגשה שלי שהבקשת סליחה שלו זה לא משהו רציני. כן הוא מודה שהוא לא בסדר אבל אחרי חמש דקות הוא יעשה את אותו דבר שוב פעם. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואיך להתנהג אליו. אם תוכלו לענות לי ולכוון אותי לאיזה שהוא כיוון, אשמח. תודה נטלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצבי רוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצבי רוח

מיכל שמש
    20/08/2008

נטלי,
    על מנת שאוכל לייעץ לך חסרה לי אינפורמציה על היחסים של הילד עם בני גילו, תפקודו בביה"ס, ויחסים עם יתר בני המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו