מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הילדה בהיסטריההילה16/08/2008
שלום רב, ביתי בת 6 ועולה עוד מספר ימים לכיתה א'. היא מצטיירת בעיניי כטיפוס מאוד רגיש ורגשני, שכל דבר ,טוב או לא משפיע עליה. היא מביאה את עצמה לידי דמעות, צעקות והיסטריה מכל דבר קטן שעיניי לא נחוץ כך. לדוגמא: אבד משהו, נשפך משהו, קיבלה מכה לא רצינית, אומרים לה לא על משהו שהיא רוצה באותו רגע. במקרה כזה של בבכי אני מתחילה לצעוק כבר בלי שליטה. אני מתעצבנת נורא ואני יודעת שזה לא בסדר גם מבחינתי ואני מתחילה לאיים בעונשים, בזה שאני אשאיר אותה עוד שנה בגן, אני קוראת לה תינוקת וילדה לא בוגרת ולא אחראית. אחרי הצעקות אנחנו מדברות והיא כאילו מבינה אבל זה שוב חוזר. לי תמיד יש את הפחד שכל המילים או המעשים שיוצאים ממני בתקופת הילדות יפגעו בילדים בעיצוב האופי והחיים שלהם. חשוב לציין שיש לי ילד נוסף בן שנתיים והיא לא מקנאה בו יתר על המידה ואף מאוד אוהבת אותו ואחראית עליו. אשמח לדעת איך לטפל בה ובעיקר בנו ההורים כי צעקות לא מועילות. קל לי להגיד אבל לבצע באותו רגע זו כמעט משימה בלתי אפשרית. תודה רבה. הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסטריה?
מיכל שמש20/08/2008לא ברור מי יותר לחוץ, את או הילדה. בדינמיקה שנוצרה ביניכן את משתמשת באיומים שאינם יעילים (באמת תשאירי את הילדה עוד שנה בגן?). אני ממליצה בחום לפנות להדרכת הורים אצל מטפל המתמחה בגילאים אלו, או לקבוצת הורים כדוגמת מכון אדלר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)