מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיפישי16/08/2008
שלום. אני בן 17.6, ושולט כבר מזמן בשלפוחית השתן שלי. אבל לפעמים, במיוחד בחורף, ובמיוחד בנסיעות ארוכות, ובמקומות שאין בהם שירותים, יש לי פיפי דחוף כל כך ולוחץ, עד שלעיתים ממש קשה לי להתאפק, עד שלפעמים, מרוב לחץ באיזור הפיפי, בורח לי קצת בתחתונים, וזה לא נעים. ואפילו שאני מתרוקן בבית לפני נסיעה ארוכה, יש לי בנסיעה עוד פעם, ובנסיעה, זה כל כך לוחץ, עד שלפעמים, רוב הפיפי בורח לי בתחתונים, וזה לא נעים. וגם במקומות שאין בהם שירותים או שיחים, יש לי פיפי לוחץ ודחוף כל כך, עד שלפעמים, כל הפיפי בורח לי בתחתונים, וזה לא נעים. ולעיתים, יש לי גם בנסיבות דומות, קקי כל כך לוחץ, עד שלפעמים, אני עושה חתיכה אחת לפחות בתחתונים, וזה לא נעים. אשמח אם תגידו לי מה לעשות כדי לשלוט בפיפי ובקקי שלי, ואיך להתאפק כדי שלא יברח לי, וגם, אפילו שאני ממש לא יכול להתאפק, מה לעשות, וכל מה שכרוך בזה, כדי שאני יעבור את החורף וכל השנה נקי, ולא רטוב ומלוכלך. מצפה לתשובה בספיד. שי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן מענה
שי17/08/2008בבקשה, תענו בספיד המהירות להודעתי.
מחכה לתשובה בספיד.
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרטבה
מיכל שמש17/08/2008שי, מצוקתך נראית לעין, אולם לצערי לא פנית לפורום המתאים. תוכל להיעזר בפורום "הרטבת לילה" באתר זה, או לפנות אישית לאחד ממנהליו, המתמחים בהרטבה על כל סוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)