מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- העברה למזון מוצקשירלי18/08/2008
אני אמא לילדה בת חצי שנה. ביתי מאוד אוהבת לאכול את תחליף החלב, היא אוכלת בין 4 ל- 5 מנות ביום של 180 כ"א. וכזנגמר האוכל בבקבוק היא בוכה מעט ולפעמים אני נותנת לה מים עם מעט מאוד תרכיז מיץ כי מים היא לא מוכנה לשתות בשום אופן (לפי הוראת הרופאה) תחליף החלב ללא תוספת של דיסה מכיוון שיש לה קצת עודף משקל. (קילו וחצי יותר מהמקובל). התיעצתי עם הרופאה שלה, לפני חודש היא הציע לי להעביר אותה למזון מוצק, להתחיל במרק ללא עוף ולאחר שבוע להוסיף את העוף. וכך היה, כשהאכלתי אותה במרק ללא עוף היא אכלה כוס מלאה, אך בכתה שהיא רוצה את ה"בקבוק שלה" ז"א שלא הצלחתי להחליף מנה אחת של חלב. כשהוספתי את העוף היא לא הסכימה לאוכול אותו כלל, ירקה את זה ובכתה המון. הפסקתי עם המרק ועברתי לבננה, האכלתי אותה בננה שלמה היא נהנתה לאכול אך דרשה גם את בקבוק החלב. איך מעבירים למזון מוצק? אולי המנות מרק (כוס שלמה) ובננה שלמה לא מספיק להחליף חלב של 180 לו היא רגילה? ואם כן איך עושים את זה? תודה מראש שירלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירלי
עירית חגי19/08/2008הכתובת לשאלה הזו היא אחות טיפת חלב המתמחה בדיוק בסוג כזה של קשיים . פני לטיפת חלב בו את מטופלת ובקשי סיוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)