אהבה ללא מעצורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אהבה ללא מעצורים
    אמא מודאגת
    19/08/2008

הילדה שלי עוד חודש בת 4. הילדה שלי קשורה חזק מאוד לאמא שלי. כל שעות היום (כשהיא ערה) היא רוצה את סבתא שלה. מדברת איתה בטלפון. כשהיא מגיעה אלי הילדה לא נותנת לה ללכת. היא בוכה היסטרי כשהיא נפרדת ממנה. ורק ע"י הסחת דעת ניתן לגרום לה להפסיק לבכות. גם כשאנו נמצאים אצל הסבתא השניה היא בוכה ורוצה ללכת לאמא שלי. מאז ומתמיד הילדה היתה קשורה לאמא שלי - היא גדלה אצלה. הילדה לא מוכנה לוותר עלינו - ההורים שלה, אך גם לא מוכנה לוותר על הסבתא. מה עושים במצב כזה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה ללא מעצורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאמא המודאגת

עירית חגי
    19/08/2008

שלום רב

צריך להיות אמפטים ולא לשפוט את הילדה על הרצון שלה להיות עם הסבתא , אך יחד עם זה לשים גבולות ברורים , להיות החלטים ולהגיד לה שאתם אלה שמחליטים מתי הולכים לסבתא מתי חוזרים וכו. אם היא בוכה -מותר לה לבכות ולא צריך להתרגש מזה יותר מידי , להגיד שאתם מבינים שהיא מתגעגעת לסבתא והיא תראה אותה פעם אחרת.
    אגב , מה התגובה של הסבתא? האם היא עושה משהו , אולי שלא ביודעין ,המחזק את ההתנהגות הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו