קקי בתחתונים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קקי בתחתונים
    אור
    20/08/2008

בני בן 3, גמול מחיתולים כבר 8 חודשים. פיפי עושה רק בשירותים, ואין בעיה גם בלילה. הבעיה היא עם הקקי. הוא עושה רק בתחתונים, למעט פעמים בודדות שהסכים לעשות בשירותים(וזאת לאחר שהשארתי אותו בלי תחתונים ולא היתה לו ברירה והוא ביקש). הוא ילד חכם מאוד ופיקח, הוא יודע טוב מאוד שצריך לעשות בשירותים ואומר זאת בעצמו. ובכל זאת עושה רק בתחתונים. בזמן האחרון הוא אפילו עושה מזה בדיחה וצוחק אחרי שהוא עושה. ניסינו הכל וכלום לא עוזר. אני כבר לא יודעת מה לעשות ומה להגיד, הוא מבין שזה לא בסדר ואחרי שעושה בתחתונים הוא אומר שזה מסריח ומגעיל. אני כבר מיואשת, עבר זמן רב ואיני יודעת מה לעשות. אודה לעזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קקי בתחתונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מצרכים

מיכל שמש
    20/08/2008

אור, חשוב שלא תתיאשי כל כך מהר. ילדים רבים נתקעים בשלב הגמילה מקקי. יש לשדר לילד מסר שסומכים עליו שכשיגדל ילמד לעשות בשירותים, ובנתיים לתת לו "תפקיד" כמו להוריד את התחתון המלוכלך, לשים בדלי, ולהביא לך נייר שתנגבי (אני מעדיפה בגיל הזה לנגב בנייר ולא במגבון, כדי לדמות עשיית צרכים בשירותים). ניתן גם להציע חיזוק על ישיבה על האסלה, אך לא לעשות מזה יותר מדי עניין, כדי לא לעודד משחקי שליטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו