ילדה קשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה קשה
    יסמין
    21/08/2008

אני כותבת בשם אחותי שממש סובלת. יש לה 3 ילדים, הגדולה בת 3 השניה בת שנה וחצי והקטן בן חצי שנה. הגדולה פשוט מקסימה,עצמאית ונבונה. השניה מאז שנולדה היא פשוט ילדה קשה עקשנית ובכיינית. כל לילה איתה מאז שנולדה זה סיוט,היא יכולה לבכות במשך שעות כאילו זה תחביב. אף אחד לא אוהב להתארח אצלה בגלל זה,פשוט לא נעים. הם ניסו בדיקות,לראות שמבחינה רפואית הכל בסדר,ניסו את כל השיטות שקראו במחקרים,סופר נני וכד',פשוט הכל ושום דבר לא עוזר. היום הם ניסו להרדים את שלושת הילדים,כולם במיטות שלהם ורק הבת השניה קמה וחוזרת לסלון. לא עזרו כל השיטות שהם למדו עליהם,הם מחזירים אותה אותה למיטה והילדה חוזרת לסלון. מ20:30 בערב ועד עכשיו 1:30 בלילה שאחותי כבר התקשרה אלי בוכה בחוסר אונים. היא ובעלה ניסו פשוט הכל,החל מסיפור ונשיקה,לישון לידה,להעביר אותה לחדר אחר ועד לצעוק עליה. הילדה כבר העירה את שני הקטנים האחרים וסמפוזיון שלם בבית. אין לי ספק שהיא משפיעה גם על הילדה הגדולה,גם היא החלה עם כל מיני פרנציפים שלא היו לה קודם,היא ילדה מקסימה. אני ממש מרחמת על אחותי ובעלה. הוא מתעורר לעבודה ב-5 בבוקר ונרדם רק ב1-2 בלילה כי זה פשוט אותו תסריט חוזר כל לילה. זה כבר משהו שיוצר מתחים בינהם כזוג. אני הצעתי שיבקשו עזרה ואין לי מוגש לאן/למי פונים. אם מישהו יוכל להמליץ מנסיון או ידע אני אודה מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילדה לא קשה, היא רק מסכנה ,

אמא
    21/08/2008

זה ההורים קשים שהביאו ילדים בקצב שכזה, ואין להם זמן וכוח יותר, לא מבינה הורים כאלה, מה הם חושבים - שילד יגדל ילד ? הרי הילד רק נולד, ומיד צריך להתחלק כי יש אח , עוד לא הסתגל לאח אחד ויש עוד אחד, הילדים האלו פשוט מסכנים . זה הגילאים שתצושמת לב חשובה ואישית היא הכרחית . הגדולה בת 3 ונושאת עליה תואר של אחות בכורה לשניים קטנים . על ההורים אני לא מרחמת , יש אמצעי מניעה, שילמדו להשתמש בהם אני מתנצלת בפני פסיכולגיות הפורום על פלישה לטריטוריה שלהם , אבל על עוול כזה לילדים קשה לי לשתוק .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא הזמן לשפוט!

שרית
    22/08/2008

אמא לבת 8 יקרה, זה ממש לא הזמן לשפוט הורים אחרים ! הם זקוקים לעזרה במצב הקיים. אם אין לך עצה אמפטית ויעילה, אל תבזבזי את המקום בפורום בתגובות המתנשאות שלך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא לבת 8

יסמין
    22/08/2008

גם אני חושבת שלא כדאי להביא ילדים בהפרשים כ"כ קרובים,מהרבה סיבות.כל אחד ושיקוליו שלו. זו הייתה החלטה של אחותי ובעלה והיא מבורכת. אנחנו מאושרים מכל ילד וילד.חלילה לא מתחרטים על על שום דבר. פניתי כאן לבקשה לעזרה למצב קיים,לא להמלצות באיזה הפרשים לעשות ילדים או איך להשמר עם אמצעי מניעה. אם היית מכירה את אחותי ואת היחס שלה וההשקעה של בילדים האלה,היית מתביישת שהגבת בצורה כזו. גם אני חושבת,שלהיות ילדה בת יחידה עד גיל 8 זה לא בהכרח טוב,אבל אני לא הייתי שופטת אותך,אם היית פונה כאן בבעיה מכל סוג. תודה לשלי על התגובה. אני עדיין מקווה לשמוע מהפסיכולוגיות לגבי העזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו