מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בני מעדיף את אבא .מצרי21/08/2008
בני בן 3 הוא הבכור שלי שנחשב לילד מפונק מאוד ,עקשן אך מאד חכם . אני גרה בקומה 2 לבית של ההורים של בעלי בנוסף ל 3 אחיות לבעלי שלא התחתנו. המשפחה של בעלי היו מעורבים בחינוך של בני שאני בעצמי לא יכולתי לשלוט בזה הבן שלי היה משגע אותי את אבא שלו שהוא רוצה כל הזמן לרדת אליהם היו נותנים לו כל מה שהוא רוצה . כל זה לא מצא חן בעיניי נסיתי לשים לו גבולות אך זה לא הצליח היה בורח אליהם הם הטובים בשבילו ואני לא ,המצב החמיר המלחמה שלי המשיכה נסיתי כמה שאפשר שהוא לא ירד אליהם בעלי היה נגדי . (את בעלי אני מבינה בשבלהם הנכד הראשון) . רציתי שהוא יקבל את החינוך שלי וכל זה התחיל משנה הראשונה שלו . הייתי ועד עכשיו נותנת לו שעתיים חופשי לשחק יחד , לקרוא סיפורים לשיר אך כל זה לא עזר רוצה רק אותם אפילו עכשיו המצב החמיר לא רוצה אותי בכלל רוצה כל הזמן את אבא שלו ,שהוא יאכיל אותו ילביש אותו ... ממני הכל מסרב אני בוכה הרבה לא יודעת מה לעשות מבקש עזרה ..... אני לא אשמה הכל כמעט נסיתי איתו ,יצאנו יחד לבלות ,קניתי לו הרבה דברים שהוא אוהב רוצה להגיד שיש לו אחות בת שנה וחמשה חודשים . היא אחרת . תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני מעדיף את אבא
ד''ר דוד וילנסקי21/08/2008ברור שאת במצב בלתי אפשרי מבחינתך. האם יש איזה סיכוי שאתם תעברו לדירה משלכם? במידה שלא, השוב לפנות לגורם מקצועי חיצוני שיכול לעבוד אם בעלך ואתך כדי לשקם את סמכות ההורית שלך. ד"ר דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)