צריכה עזרה דחוף!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוף!!!
    אורית
    21/08/2008

בני הבכור (7) סובל מזה כמה חודשים ממצמוצים וטיקים בעין בפה והרמת כתף, בתחילה השתדלתי להתעלם , לאחר מכן ביקשתי ממנו שיפסיק ושישלוט בעצמו כשאני מבקשת הוא מנסה ולעיתים מצליח. אבל בימים האחרונים המצב התדרדר מאוד כמו כן בני עולה לכיתה א' בעוד מספר ימים ואני חוששת למצבו החברתי. מיותר לציין שבני הוא ילד חכם, ומוכשר ללא כ הפרעות למרות שהבעותיו ה"חדשות" עלולות לצייר אותו כילד חריג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחוף!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוף

ד''ר דוד וילנסקי
    21/08/2008

האם יש לך איזה השערה למה זה התחיל? היו איזה שינויים או גורמי לחץ בחיים שלו בחודשים האחרונים? האם היה לו חום או דלקת גרון? הייתי מתחיל עם ביקור אצל רופא ילדים והייתי מבקש משטח גרון לשלול זיהום. במידה שאין, הייתי מתיעץ עם פסיכולוג לברר למה התעוררה הבעיה עכשיו. ד"ר דוד וילנסקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר דוד

אורית
    23/08/2008

ראשית תודה רבה על תגובתך אין לי השערה מדוע החלה התופעה, לאחרונה אני עובדת יותר שעות ואנחנו לא מתראים כבעבר. אולי נושא העלייה לכיתה א'. בכל מקרה אני אקח אותו לרופא המשפחה לבדיקה מקיפה יותר, לא לקחתי אותו עד היום מחשש לעודף תשומת לב לתופעה המדאיגה. אבל אשמע בעצתך תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו