הורים גרושים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הורים גרושים
    מאיה
    22/08/2008

אני ובעלי התגרשנו . לאחרונה יש לי זוגיות רצינית שכוללת גם בילוי משותף עם לדי הצד השני. יש 2 בנות- בת 10 ובת 13. בתי בת ה10 זורמת עם המצב, מפרגנת ומבלה עם ילדת הצד השני בתי בת ה13 אינה זורמת כלל ואף מערימה קשיים. היא טוענת שעליי לבחור בין החבר לבינה והיא לא תסכים לבלות כאשר הוא נמצא. ברצוננו אף לגור ביחד אך היא רוצה שאני ואביה נחזור ואינה מקבלת את המצב החדש. אני צריכה יעוץ בנושא. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורים גרושים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מסבירים לילדינו הקטנים שהוריהם

סיגל לוי
    07/02/2012

אני רוצה לעזור להורים שמתגרשים ולא יודעים איך לספר לי לילדיהם הקטנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמדת מתבגרת לגבי גירושין

מיכל שמש
    24/08/2008

מאיה שלום,
    ביתך הבכורה מגיבה למצב החדש עם אמוציות של מתבגרת, במרד המתאים לגיל. את לא יכולה להכריח אותה לבלות עימך ועם בן זוגך, אך היא חייבת להבין שאת רשאית לבנות את חייך. כדאי תוך כדי הצבת הגבול, גם לתמוך בה במצוקתה, על ידי בילוי זמן איכות שתיכן יחד, ללא קשר לזוגיות כזו או אחרת.
    את מוזמנת להתייעץ גם בפורום הורים למתבגרים באתר זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו