בן 15-גניבה כסף מההורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 15-גניבה כסף מההורים
    אריק
    24/08/2008

היום גיליתי כי הבן שלי בן 15 לוקח לי כסף (לא קטן) ממגירה בבית והוא קונה איתם כל מיני מכשירים אלקטרוניים. כשאני שואל אותו מאיפה לך המכשיר הזה אז הוא ממציא לי סיפור שזה של חבר שלו והוא צריך להחזיר לו זאת בעוד זמן מסויים. מדובר במספר מקרים, עד שיום אחד ספרתי את הכסף שבמגירה וגיליתי שחסר כמה אלפי שקלים, אז התחלתי לשחזר , חקרתי מסביב וגיליתי שהילד הוא זה שלקח מהכסף. עדיין לא דיברתי איתו ולא אמרתי לו דבר, ואת הכסף השארתי במקומו. אבקש את עזרתכם , מה לעשות? ולמי לפנות? תודה אריק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 15-גניבה כסף מההורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 15

מיכל שמש
    24/08/2008

אנא פנה לפורום הורים למתבגרים באתר זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 14

נועם
    13/02/2010

לקחתי לאבא שלי 200 שקל מהארנק לא יודעת למה לא כי הוא לא נותן לי או משו פשוט לקחתי ועכשיו זה עלה בבית והתכחשתי ואני לא יודעת מה לעשות!!! אני פשוט מרגישה רע עם עצמי ואני לא רוצה שידעו שזה אני אבל לא נעים לי !!
    אני מתביישת לבקש סליחה=\
    זה ממש לא יפה מה שעשיתי ואני מבקשת ס-ל-י-ח-ה בכל לשון של בקשה!!!!!
    סליחה סליחה סליחה מקווה שה' יסלח לייייייייייייי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו