בעיות לבוש אצל ילדה בת 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות לבוש אצל ילדה בת 4
    יעל
    24/08/2008

שלום. יש לי ילדה מדהימה. רוב הזמן. אולם בזמן האחרון (כחודשיים) היא מתעקשת ללבוש רק בגדים עם "נצנצים" וחגיגים. איננה מוכנה ללבוש שום דבר אחר ולמרות שלקחתי אותה עימי והקצבתי לה מס' פריטים כמו שרצתה על מנת לשמח אותה ולהגיע עימה לפשרה - איננה מתרצה ומשגעת אותנו כל יום כל היום עם נושא הבגדים. כל מה שאני קונה לה - חצי לפחות אינה מוכנה ללבוש, ואני מוצאת עצמי מתנהלת מולה כל יום כשעה לגבי ענייני הלבוש כשכמעט תמיד ידה על העליונה (אני בסוף מותשת ומרימה את הקול כבר מרוב תשישות). מה עושים? הרי לא יתכן שאתן לילדה בת 4 להתלוות אליי כל פעם לקניות ביגוד ונעליים. אני מותשת, מותשת, מותשת!!! הצילו! אנא תנו לי תשובה בהקדם האפשרי! בנוסף - לא יתכן שאכתת רגליי כל יום בין החנויות במציאת חולצות עם נצנצים!! תודה, יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות לבוש אצל ילדה בת 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות לבוש

מיכל שמש
    27/08/2008

יעל, אם מדובר רק בנושא "נצנצים" ולא בחוסר נוחות עם ביגוד מסוים בשל בעיות ויסות תחושתי למשל, הרי שמדובר בעניין התנהגותי גרידא. כדאי ליצור עם הילדה תוכנית עיצוב התנהגות , בה תקבל חיזוקים על הכנת בגדים מראש והתלבשות לפי הכללים. יש לסדר את הארון יחד איתה, ולהכין בנפרד בגדים ליומיום ולבילויים, כאשר כל יום יוצגו לילדה עד שלוש חליפות בלבד לבחירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו