מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיהרפאל25/08/2008
אנחנו נשואים פרק ב'. לאשתי בן בן 11 מנישואים ראשונים ולי ילדה בת 12 וכן יש לנו ילדה משותפת בת 3. לכל ילד יש חדר משלו וכן גם לילדתי מנישואים ראשונים. לאחרונה בתי מגיעה ללינה אצלנו רק בשבת שנייה. אשתי רוצה לסדר את החדר של הילדה בת ה-3 אך לא להיכנס כרגע להוצאות מיותרות, ולכן רוצה שנעביר את מיטת הנוער של הילדה בת ה-12 לחדרה של הילדה בת ה-3 וכשהיא מגיעה פעם בשבועיים שישנו ביחד. וכן להעביר חלק מהצעצועים של הילדה הקטנה לחדר של הילדה בת ה-12. אני מתלבט .אשמח לקבל עזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לרפאל
עירית חגי25/08/2008שלום רב
אני לא רואה בעיה עם זה ששתי האחיות ינו פעם בבועיים ביחד. אבל הייתי משתפת בהתלבטות את הבת הגדולה ושומעת מה דעתה . אם היא מקבלת את זה ברוח טובה בודאי שאין שום בעיה , אם היא מאוד מתנגדת אז צריך אולי לחשוב על פתרון אחר.למה בעצם אתה כל - כך מתלבט? ממה אתה חושש? האם מהתגובה של הגדולה ? ומאיזו תגובה?אלו הן השאלות הרלוונטיות אתה צריך לבדוק עם עצמך. בכל אופן כדאי לשמוע גם את דעתה של הגדולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רפאל26/08/2008האם זה שמעבירים את המיטה לחדר של הקטנה לשימוש שניהם (ומטבע הדברים לשימוש יום יומי יותר של הקטנה מכיוון שהגדולה מגיעה רק פעם בשבועיים) והכנסת צעצועים של הקטנה לחדר שהיה עד כה "מוגדר" כחדר של הגדולה לא יכול ליצור איזה שהוא "משבר" אצל הגדולה? דרך אגב כבר זרקתי לה בלון ניסוי והתגובה הגיעה רק לאחר מספר שעות כשהיא אמרה לי "אבל אני רגילה לשיון ליד הקיר (כלומר היא התכוונה שהיא מעדיפה לישון על המיטה העליונה ולא על היחידה שנפתחת).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)