טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי
הילד שלי בן 4, והודיעו לי השנה שבגלל שאין מספיק ילדים לפתוח עוד גן 4 במקומנו, פיזרו את גן 4 לשני גנים - חלק עם הגדולים, בני 5 וחלק עם הקטנים בני 3.
בני, נבחר להיות עם אלה בני ה-3. (הוא יליד יולי) הם יהיו 10 ילדים בני 4 (מהגן הקיים שלו עכשיו, ועם החברים הטובים שלו שם) ו25 ילדים בני 3. הגננת תשאר אותה הגננת של הגן הקיים משנה שעברה.
האם זה עדיף מאשר להעביר אותו עם ילדים גדולים ממנו?
האם פדגוגית הוא לא מתעכב בזה שהוא נשאר עוד שנה ב"גן 3"?
עד כמה חשובה נוכחות החברים בגן הזה לעומת השיקול של "להשאר שנה גן"?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב נראה לי בסדר גמור שיהיו איתו 10 ילדים מהגן הקודם שלו ובינהם חברים טובים שלו וגם הגננת הקודמת - בלבד שהוא אוהב אותה וי לו יחסים טובים איתה. הוא יהיה בין הגדולים וכך יתייחסו אליו. אני לא רואה כל בעיה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד