בריחה של צואה במכנסיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בריחה של צואה במכנסיים
    גלי
    25/08/2008

שלום, בתי הצעירה בת ה-4 ילדה נבונה ומפותחת לגילה, לפני כשבוע וחצי בערך היא התקשתה ביציאה בשירותים (עצירות) סרבה להמשיך בשירותים ובאותו יום או למחרת ההמשך היה שברח לה. מאז ועד היום היא נמנעת מישיבה בשירותים מתאפקת עד שהצואה בורחת לה במכנסיים! כששואלים אותה למה זה קורה היא אומרת "אני פוחדת שיכאב לי" ביומיים האחרונים היא טוענת שלא הרגישה שזה קרה ומבטיחה בכל פעם שממחר היא תעשה בשירותים .... אנחנו ממש אובדי עצות עברנו מתגובות של כעס להבנה ניסיון להתעלמות.... מחכים לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחה של צואה במכנסיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגלי

עירית חגי
    25/08/2008

שלום רב
    אני חושבת שביטח אכן סובלת מעצירות ובריחת הצואה במכנסיים היא בריחה של צואה רכה שדולפת כתוצאה מחסימה אפשרית של אסור פי הטבעת על ידי צואה קשה כתוצאה מהעצירות. מכאן גם החשש שיכאב לה. גשי לאופאה וטפלו בנושא הצואה הקשה והעצירות על מנת למנוע מצב של הימנעות מהליכה לשירותים מחשש של כאב.בידקו גם מה מרכיבי התזונה שלה . יתכן שהיא לא אוכלת מספיק י פירות ורקות ומזונות המכילים סיבים וכתוצאה מזה העצירות . בכל אלה תוכל רופאת הילדים לסייע. על תעמתו אותה בצורה קשה עם העניין ואל תגרמו לה להבטיח הבטחות- זה לא מועיל וזה פוגע ואפילו עלול לצור תגובה הפוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו