בני בן ה - 6 ופחדים נוראיים - דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני בן ה - 6 ופחדים נוראיים - דחוף
    אלמוג1
    25/08/2008

שלום רב בני בן השש עו ד מעט (באוקטובר) החל לפתח ב4 חודישם האחרונים פחדים הוא מפחד ללכת לשירותים לבד תמיד צריך ליווי ושישבו איתו עד שהוא מסיים הוא מפחד לזזו ס"מ מהסלון או כל מקום אחר ללא מישהו תמיד רוצה שאני יהיה לצידו שאמרתי לו שזה בסדר לפחד ומותר לפחד אבל שאני רוצהלדעת מה גורם לו לכל הפחדים הוא אמר שהוא חלם חלום על מפלצת עם המון זרועות שלקחה את כל המשפחה ושלא הצלחנו להתגבר עליה . חשוב לציין שהנני בחודש התשיעי להריון והוא בשבוע הבא עולה לכתה א ואני מאוד חוששת שנעשה לו טראומה שלא נוכל להתגבר עליה אחר כך ושהחרדות והפחדים יתגברו. אני בעצמי עובדת בביהס יסודי אך לא רשמתי אותו לבית ספרי ואני כל יום מתלבטת האם יהיה יותר עדיף לו לאור הפחדים שהuא יהיה מוגןם במקום שאני נמצאת ו"יחס מועדף " שהוא יקבל ?? מה עלי לעשות אני ממש דואגת תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לאלמוג1

ד''ר דוד וילנסקי
    25/08/2008

לא כל כך ברור מה השאלה שלך - האם לאלות אותו ל כיתה א, האם לשים אותו בבית ספרשלך או לא? נע להבהיר ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ד"ר וילנסקי - הבהרה

אלמוג1
    26/08/2008

סליחה מראש על חוסר הבהירות יש לי מס' שאלות 1. האם הפחדים שלו נורמליים ??.. 2. האם כדאי שהוא יהיה בבית ספר שלי כיוון שאני יודעת שהוא ילד רגיש וכיוון שיש בו פחדים שלי אישית נראים מוגזמים אולי "היחס המועדף" שהוא יקבל יבנה אותו אחרת ויקל על פחדיו כל זאת בהנחה שהפחדים הם מוגזמים מאוד לגיל זה ולתקופה זו בחיוו תודה מראש אלמוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאלמוג1

דוד וילנסקי
    26/08/2008

קשה לי לקבוע מרחוק כמה זה חריג ( אמנם לפי התאור שלי גשמה קצת מעבר לחרדה כלפי כיתה א) ולכןהייתי מציעה לפנות להערכה מקצועית אפילו שיש רק כמה ימים לפני התחלת שנת הלימודים. אז אפשר להתיעץ בשאלה לאיזה בית ספר ללכת. אני נוטה להגיד שזה לא רעיון שילד ילמד באותו בית סםר שהירה מלמד בו. ד"ר דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו