הילד מתפשט!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילד מתפשט!
    שלי פרץ
    27/08/2008

ערב טוב, הבן שלי בן 4 ובשבועיים האחרונים הוא עושה דבר מוזר וחוזר עליו פעם ביום לפחות. הוא מוריד את המכנסיים והתחתונים ומראה לנו את הטוסיק שלו שוב ושוב וצוחק כאילו זו ממש בדיחה. אנחנו לפעמים צוחקים קצת כי פשוט קשה שלא אבל אני מסבירה לו שזה לא יפה ובמיוחד ליד אנשים . אני מפחדת שלא יעשה זאת ליד אנשים זרים.לא רק בגלל בושה...אם כל מה שקורה היום זה מפחיד. אציין כי לאחרונה נולד לו אח (לפני חצי שנה כמעט) וגם עברנו לגור אצל הסבא והסבתא שלו לפני חודש! אשמח אם תייעצו לי מה לעשות בעניין. בתודה ובברכה שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילד מתפשט!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילד מתפשט

ד''ר שירי שדה שרביט
    31/08/2008

שלי שלום,
    בנך מבין כי יש דברים שמקובלים ודברים שאינם מקובלים בחברה, ובודק את הגבולות. ייתכן שזו תגובה לכך שמצופה ממנו כאח בכור "להתנהג כמו גדול" והוא מראה למבוגרים שגם הוא עדיין ילד קטן. אפשר גם שבעקבות המעבר לבית הסבים, הוא נדרש לשמור על גבולות נוקשים יותר משהיו בביתכם (למשל, אולי אצלם אסור להרעיש בשעות מסוימות שהיה ניתן בביתכם, או שאינו יכול לפזר את צעצועיו בעת המשחק באותה מידה), וההתנהגות היא תגובה לכך.
    תגובתך היא טבעית ומתאימה - לפעמים צוחקים איתו ובמקביל חשוב להסביר לו שזו התנהגות לא מקובלת בחברת אנשים.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו