גמילה ממוצץ -גיל שלוש וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה ממוצץ -גיל שלוש וחצי
    אפרת
    31/08/2008

אני רוצה לגמול את ביתי ממוצץ ואף התחלתי בניסיונות לאחר שבדקתי אפשריות שונות כגון - בית למוצץ ורק שישנים לוקחים מוצץ ואפילו גזרנו ביחד מוצצים שתבין שהגיע הזמן והיא בוגרת ולא צריכה ,לצערי הרב נשברתי כי לאחר שיתוף הפעולה שלה ,כלומר כמה דקות אחכ היא ממש רוצה את המוצץ ולא רק בלילה ,גם במשך היום . יש לי עוד תינוק בבית בן 7 חודשים עם מוצץ ככה שיכול להיות שזה גם מקשה על הגמילה האם ישנה עוד דרך או טיפים לגמילה כי אני רואה שהקשר שלה למוצץ מאוד חזק או שאפשר עוד לחכות לגיל 4-5 ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה ממוצץ

מיכל שמש
    31/08/2008

אשפרת שלום,
    האם את חשה שהיצמדותה של ביתך למוצץ מגבילה את התפתחותה? אם כן, והמוצץ מונע ממנה לדבר או גורם לה לשקוע בעצמה ופחות לתקשר ולשחק, הרי שכדאי לסייע לה להיגמל. ראשית יש לנקוט בשיטות שניסית לחלק מהיום בלבד, ובהדרגה לצמצם את זמן השימוש במוצץ. אני מניחה שבגן הילדה בלי מוצץ, וזו כבר התחלה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו