גמילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה
    דקלה פ
    01/09/2008

היי אני אמא לילד בן שלוש שנמצאת בשבוע ה-40 להריונה מזה כ4 חודשים אני מנסה לגמול את בני מחיתולים וזאת בידיעה שאינו מוכן,(לעיתים רחוקות הוא מודיע על עשייתו בחיתול )ואינו מעוניין בכלל לעשות באסלה אפילו טיפה אחת בעקבות ההריון הוא השתנה מאוד רצונו שוב להיות תינוק זה מתבטא בפינוק יתר בפחד נטישה בבקשת בקבוק דייסה יותר מהרגיל ובביטויים צובטים כגון"אמא נכון שאני התינוק שלך" אמא את אוהבת אותי" וכו' ניסיתי וניסנו לדבר איתו ולשתף אותו הרבה שתכף תוולד לו אחות קטנה אך הןא תמיד מעביר נושא גם כשמדברים איתו על החיתול והשירותים יש לציין שהכל נעשה בנועם וסבלנות ובמיוחד הבנה השאלה שלי עד מתי היום הוא נכנס לגן עירייה והם אינם משתתפים בהבנה הזאת דבר שמקשה עליי נפשית כי אני לא מעוניינת שהגמילה תעשה בלחץ האם יש משהו שאולי פיספסתי מלעשות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לדקלה

ד''ר דוד וילנסקי
    02/09/2008

זה לא הזמן המתאים לתהליך גמילה. צריך לגייס את צוות הגן לא ללחוץ בכלל בנושא כרגע ואם את לא מצליחה לגייס פסיכולוגית של הגן או מפקחת כדי שיבינו שזה לא הזמן עכשיו. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו