התנהגות ילד בן 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות ילד בן 4
    רחל
    01/09/2008

שלום יש לי בן בן 4 עוד מעט והחופש הגדול עשה את שלו. הוא ילד מופנק תמיד היה אבל אף פעם לא התנהג בצורה כזאת. בתקופה האחורנה הוא מקלל, מרביץ לי אבל בצורה נוראית מה שלא היה אף פעם. תמיד אם לא היו נותנים לו משהו אז הוא היה עושה פוברוקציה ובלגן אבל אף פעם לא היה מקלל ומרביץ ולא מעיף דברים, פותח ארונות וסוגר בחוזקה ורוצה לשבור כל מה שרואה זורק חפצים ומשתולל פתאום מוריד חולצה באמצע הרחוב זה לא היה אף פעם ומעולם. אני כבר באפיסת כוחות מותשת ומיואשת מאוד לא יודעת מה לעשות. מאז תחילת החופש הוא ישתנה נורא ממש להגיד פרא אדם. הוא ילד טוב עד שתוקף אותו התקף הזעם ואז זהו אין עם מי לדבר זה פשוט נורא. בבקשה עזרה אני פניתי להתפתחות הילד על מנת אולי לקבל פסיכולוג ילדים לראות מה עושים. אבקש בבקשה לקבל תשובה דחופה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות ילד בן 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה ל רחל

ד''ר דוד וילנסקי
    02/09/2008

זה קל לי להגיד לך "תשימי לו גבולות" אבל כנראה זה לא כל כך קל לך ליישם (דרך אגב האם יש אבא בתמונה?) ולכן טוב שפנית לעזרה מקצועית. חשוב שגם יבדקו את הילד לראות שאין סיבות פיזיולוגיות להתקפי זעם שלו. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו