מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגות ילד בן 4רחל01/09/2008
שלום יש לי בן בן 4 עוד מעט והחופש הגדול עשה את שלו. הוא ילד מופנק תמיד היה אבל אף פעם לא התנהג בצורה כזאת. בתקופה האחורנה הוא מקלל, מרביץ לי אבל בצורה נוראית מה שלא היה אף פעם. תמיד אם לא היו נותנים לו משהו אז הוא היה עושה פוברוקציה ובלגן אבל אף פעם לא היה מקלל ומרביץ ולא מעיף דברים, פותח ארונות וסוגר בחוזקה ורוצה לשבור כל מה שרואה זורק חפצים ומשתולל פתאום מוריד חולצה באמצע הרחוב זה לא היה אף פעם ומעולם. אני כבר באפיסת כוחות מותשת ומיואשת מאוד לא יודעת מה לעשות. מאז תחילת החופש הוא ישתנה נורא ממש להגיד פרא אדם. הוא ילד טוב עד שתוקף אותו התקף הזעם ואז זהו אין עם מי לדבר זה פשוט נורא. בבקשה עזרה אני פניתי להתפתחות הילד על מנת אולי לקבל פסיכולוג ילדים לראות מה עושים. אבקש בבקשה לקבל תשובה דחופה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ל רחל
ד''ר דוד וילנסקי02/09/2008זה קל לי להגיד לך "תשימי לו גבולות" אבל כנראה זה לא כל כך קל לך ליישם (דרך אגב האם יש אבא בתמונה?) ולכן טוב שפנית לעזרה מקצועית. חשוב שגם יבדקו את הילד לראות שאין סיבות פיזיולוגיות להתקפי זעם שלו. ד"ר דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)