ילד עם חרדות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד עם חרדות
    יעל -דחוף
    01/09/2008

יש לי 3 ילדים בני 12/11/6 . בני בן ה 11 הינו ילד רגיש במיוחד מאז שהוא תינוק. זה מטבטא ברחמנות יתר .דאגנות מופנמות. לאורך השנים האחרונות התבטא הקושי במיוחד בהרדמות בלילה הוא היה מגיע אלינו למיטה או שפשוט היה נשאר ער עם טלויזיה בחדר המון זמן עד שנרדם. לאחרונה בני החל לספר לי כי פוחד שהוריו(אנחנו) נמות וכי יש לו מחשבות מאוד רעות.וכששאלתי מה גרם למחשבה הזו ?אמר שזה פתאום מופיע,סתם ,אפילו מהתבוננות בשמים הוא נמצא במצב חרדה ופחד מאוד גדול.בשיחה איתי פחד אפילו לומר "מוות" וביקש עזרה ואם יש "מכונה" שמוציאה מחשבות כאלו. מהראש. הילד היה בטיפול באומנות 3 שנים עד השנה הזו.ונראה שיפור יחסית .נראה יותר שליו ופתוח. בני מאוד אהוב ומקובל בקרב חבריו, היו תקופות בהן הסתובב אחרה"צ עם חברים ואילו לאחרונה כמעט ולא יוצא מהבית אלא רק צופה בטלויזיה. אנא עזרו לי מה עליי לעשות בכדי לעזור לו. קבעתי תור לפסיכולוג ילדים אך אין לי המלצות עליו איך אדע לבחור מטפל?ואיזה טיפול מתאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד עם חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד עם חרדות

ד''ר דוד וילנסקי
    02/09/2008

במקום ראשון את יכולה להתייעץ עם רופה הילדים או משפחה של הילד. אם יש תחנה לבריאות הנפש לילדים באיזור המגורים שלכם אפשר לשאול גם שמה. אפר גם לשאול את פסיכולוגית או יועצת בית הספר על המלצה לגבי פסיכולוג קליני. בינתיים הייתי שומר על קשר הדוק עם הילד. בהצלחה, ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו