גמילה בלילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה בלילה
    וסקר שרון
    03/09/2008

יש לי ילדה בת שנתיים וחצי . לפני 3 חודשים התחלנו גמילה מטיטולים. ביומיים הראשונים התחלנו רק ביום . ביום השלישי לאחר מקלחת לפני שינה היא סרבה לשים טיטול ואפילו אמרה אני ילדה גדולה ששמה תחתון . אני כמובן שמחתי ושמתי לה תחתון ולעצמי חשבתי כשהיא תרדם אני אשים לה טיטול . לשמחתי שכחתי לשים לה והיא התעוררה יבשה, וכך בימים שלאחר מכן הגמילה עברה בסדר גמור למעט פיספוסים הן ביום והן בלילה בבית או בגן אבל לא משהו חריג במיוחד . לפני כחודש היא התחילה לפספס בלילה באופן קבוע (לפעמים 3 פעמים ביום) ביום היא בסדר גמור , מבקשת ואפילו הולכת לבד לשירותים . רצוי לציין שלא חל שינוי בסביבה שלה ולא קרה אירוע חריג או מיוחד . היא נמצאת במסגרת גן והפספוסים החלו לפני שהסתיים הגן . לאחרונה התחלתי לקחת אותה לשירותים באמצע הלילה בדרך בחצות (היא הולכת לישון בערך בשמונה) וגם זה לא כ"כ עוזר . היא הפסיקה את הדיסה לפני השינה קצת אחרי הגמילה ,מרצונה היא פשוט לא מבקשת יותר דיסה בלילה . איך אני יכולה לעזור לה ללמוד לא לפספס בלילה, אני לא רוצה לחזור לטיטולים כדי לא לבלבל אותה (היא גם לא תסכים) . בתודה מראש שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה בלילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה בלילה

מיכל שמש
    03/09/2008

שרון שלום,
    אכן יש ילדים מסויימים שנגמלים ביום ובלילה יחד, ויש ילדים אחרים עבורם הגמילה בלילה לוקחת זמן ממושך יותר. ביתך נגמלה ביום , ללא כל קושי, בגיל צעיר יחסית. מאחר ואינה מראה כרגע בשלות לגמילה בלילה, הייתי מחכה עם זה, ואם היא מתנגדת לטיטול ניתן להתשמש בנתיים בתחתוני גמילה. אני אישית לא בעד להעיר ילד בלילה, שכן כך הוא לא לומד לשלוט על צרכיו בעצמו. כמו כן , לא כדאי לשים לה את הטיטול אחרי שנרדמת, בלי שתרגיש, שכן היא אמורה להיות שותפה בתהליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו