טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי עלתה בשעה טובה לכיתה א' בבית ספר חדש בשכונה חדשה ללא חברים שהיו לה בגן. היא מספרת שכיף לה בבית הספר. לאחר תשאול שלי הבנתי שמשעמם לה בהפסקות ולא תמיד יש לה עם מי לשחק. היא שואלת ילדים אם אפשר לשחק איתם, לרב לא רוצים לשתף אותה. השאלה אם אני צריכה להתערב, לשתף את המורה? או להיות סבלנית ולתת לזמן לעשות את שלו. ברצוני לציין כי מדובר בילדה מאד חברותית, בגן הם היו קבוצת ילדים מאד קשורה שגדלו יחד מגיל שנה ועד היום ופתאום היא לבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שרון שלום, אני מזכירה לך שהיום רק היום השלישי ללימדים. ביתך, וגם הילדים האחרים, עסוקים בהסתגלות כללית למסגרת בית הספר, והתחברויות, במוחד למי שלא הכירה ילדים מכיתה זו קודם, לוקחות זמן. כדאי להציע לילדה להזמין חברה מהכיתה, אולם בעיקר לסמוך עליה שתשתלב היטב, מאחר וכנראה המיומניות החברתיות שלה תקינות אם לא היה קושי בתחום בגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד