עלייה לכיתה א'

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עלייה לכיתה א'
    שירן
    04/09/2008

בני בן 6 ו- 3 חודשים עלה לכיתה א'. הוא ילד חכם מאוד, ללא קשיי קשב וריכוז, אך עם קשיים בגבולות. אני חוששת מאוד מהמעבר מגן לבי"ס בגלל אופיו השובב וחוסר הגבולות שלו. אני ממש לא ישנה בלילה ולחוצה מאוד. כיצד אני יכולה להרגע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה לכיתה א'

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשירן

עירית חגי
    04/09/2008

שלום רב ,
    אני מציעה לשתף את המחנכת בחששות שלך .ספרי לה על הקשיים של הילד ובקשי אותה לשתף אותך אותך במה שקורה במהלך יום הלימודים . אם תיווצר בעיה ניתן תמיד לפנות אל הועצת או בעת הצורך אל פסיכולוג בית הספר האמונים על סוג זה של בעיות. אך היי פתוחה עם המחנכת שתפי אותה ושתפי איתה פעולה. אל תסתירי את הבעיה והיי מוכנה גם את לקבל הדרכה מאנשי המקצוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירן
    07/09/2008

עירית, תודה על התגובה. כבר עידכנתי את המחנכת בצורה כללית. בעיקרון מאוד נלהבת מהילד גם בצהרון. כנראה הבעיה טמונה בבית. הוא לא מקשיב לי או לאבא שלו, מכה את אחותו הגדולה ומקלל מאוד. אם אני מבקשת שישב לחזור על החומר הנלמד מסרב. התחלתי להעניש על קללות מכות וחוסר הקשבה. אני מכניסה אותו לחדר ל- 6 דקות, ואז דווקא מקשיב ולא יוצא מהחדר ללא אישורי. מודה שדברים שהבלגתי עליהם עד היום לא מקובלים עלי יותר כי אני יודעת שבית ספר הוא לא חממה כמו גן. האם יש לך המלצות נוספות שאני יכולה לפעול על פיהן? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו