התאמה לקבוצת גיל בגן ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התאמה לקבוצת גיל בגן ילדים
    לימור
    04/09/2008

שלום רב , בתי בת שנה ושבע , ילדה היפוטונית שמאחרת מעט בהתפתחותה הן הקוגנטיבית והן המוטורית עדיין לא הולכת מטופלת ע"י מכון התפתחות הילד . החודש המשיכה בגן בו גם הייתה שנה שעברה באותה קבוצה אך לפתע אני מרגישה שאפילו שמדובר בבני גילה יתכן והילדה תרגיש תסכול מעצם העובדה שהיא לא הולכת עדיין וכולם חוץ ממנה הולכים . מעבר לכך ביום הראשון בגן נשארתי איתה כשעה מה שגרם לי לחששות מכיוון שראיתי שמדובר בפער גם קוגנטיבי וגם מוטורי די לא קטן . מצד שני האופציה השניה היא להכניס אותה לקבוצה של תינוקות שכולם זוחלים כמוה אך ללא כל דמות לחיקוי . מקווה שהבנת את שאלתי .. אמא בהתלבטות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללימור

עירית חגי
    04/09/2008

שלום רב
    אני חובת שעדיף שביתך תבקר בגן של ילדים בני גילה. גם אם אינה הולכת היא בוודאי כבר זוחלת ואם היא בטיפולים במכון- ובהנחה שההיפוטוניה אנה כה חמורה ואכן מדובר רק בהיפוטוניה -יש יסוד להניח במהלך השנה תלמד ללכת. העובדה שאינה זוחלת אינה סיבה מספקת לשלב אותה עם תינוקות . יש חשיבות רבה לכך שתמשיך את הטיפולים במכון ואת המעקב על מנת לצמצפ את הפערים עם בני גילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו