פעטה בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פעטה בגן
    שריל
    07/09/2008

שלום ותודה מראש על התגובה! ביתי בת שנה ועשרה חודשים עד היום היתה איתי ועם בן זוגי בבית (מידי פעם שילבנו סבתא או בייבי סיטר לפי הצורך). ילדה מתוקה ומלאת ביטחון (דעתנית מגיל צעיר). מדברת יפה, אך לא משפטים ולפעמים חצאי מילים (למשל- צה במקום ביצה או פצע) כך שלא תמיד קל להבין. היא התחילה מסגרת של גן שבוע שעבר (22 ילדים,4 נשות צוות, רק עד 13:00 כל יום). אני מודעת לקשיים שהיו צפויים ואכן חלק התממשו. במקביל גם לי קשה- אני דואגת ו"רוצה לדעת שהיא בסדר". אני שואלת אותה, צופה בה מבלי שהיא רואה, שואלת את הגנות וכו' - אך בכל זאת הייתי רוצה מדדים נוספים לבדיקה היות והיא לא מדברת שוטף. רציתי גם לציין שכבר מספר לילות שהיא מתעוררת באמצע ובוכה ואני צריכה להרגיע אותה בחיבוק או ליטוף - דבר די יוצא דופן לאחרונה. שוב תודה ויום טוב, שריל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעטה בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשריל

ד''ר שירי שדה שרביט
    07/09/2008

שריל שלום,
    ההסתגלות לגן, גם בכניסה הראשונה למסגרת וגם בהמשך, היא לא קלה גם עבור הילד וגם עבורנו ההורים. בשבועות הראשונים בתך תזדקק לך ולדמויות הקרובות יותר מבעבר. היא תרצה אתכם יותר בקרבתה ותפגין יותר תלותיות ומצבי רוח משתנים מבדרך כלל.
    תוכלי לדעת רק לאחר שיחלוף מעט זמן, כיצד היא חשה בגן. סביר להניח שבקרוב היא תיפרד ממך בשמחה ואולי אף תביע אכזבה קלה כשמגיעים לקחת אותה בצהריים.
    עזרי לה להיפרד בבוקר, הציעי לה לקחת עמה חפץ אהוב לגן, הקדישי לה תשומת לב רבה בבית ובעיקר התאזרי בסבלנות. לרוב תוך שבועיים שלושה הילדים מסתגלים היטב למסגרת החדשה.
    בהצלחה ושנה טובה בגן,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שכך יהיה ותודה על התגובה!

שריל
    07/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו