טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני ואישתי נפרדים, מעונינים בחזקה משותפת 50:50 בטיפול בביתנו בת השנתיים וחצי.
האם מצב זה הינו מצב בריא לילדה? כלומר, שני בתים, שתי משפחות (אין לנו בני זוג אחרים כרגע) וכו'...
הקשר שלי עם בתי חזק מאוד ואיני מסוגל לחשוב על ויתור קל ביותר בעניין (גם כך קשה לי עם זה שאראה אותה רק חצי מהזמן).
רצוי לציין שכנראה נפנה גם לייעוץ פרונטלי מקצועי אך אני מעוניין במעט הכוונה כללית בפנייתי לפורום.
כמובן שבבית "החדש" יהיו לה חדר משלה עם כל מה שהיא צריכה.
כל שאר הסביבה,חברים,גן (שהיא מאוד אוהבת) כמובן שלא משתנים.
איך אפשר למזער את הפגיעה באוצר היקר שלנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא', ככל שהתקשורת והתיאום ההורי בינך לבין אשתך יהיו טובים יותר, כך תקלו על בתכם את ההסתגלות לשינוי ולפרידות. אתם נותרים זוג ההורים גם כשאינכם כבר זוג, וחשוב לשמור על פגיעה מינימלית ככל האפשר בתפקוד ההורי שלכם. כוונתכם לפנות לייעוץ פסיכולוגי בנושא היא חיובית, ואני ממליצה על כך. בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד