ילד רגיש עם קשיי קליטה אמיתיים בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד רגיש עם קשיי קליטה אמיתיים בגן
    אמא מודאגת
    07/09/2008

שלום רב בני בן 4 עם קושי אמיתי בקליטה בגן. הגן, הוא גן מועצה, שונה בתכלית מהמסגרת החמה והמשפחתית ממנה הגיע הוא מגלה סימנים של חולשה כמו "אני קטן" "אני מכוער", אני לא מספיק טוב" אך לא באמת מדבר על הקושי שלו. גם כשאנחנו מנסים לדובב ולדבר איתו על הנושא יש סירוב מוחלט לשתף פעולה ומצד שני מראה לנו שהוא נפרד ללא קושי מאיתנו בבוקר אך חבריו לגן מספרים על קושי שלו ומדווחים להוריהם (שהם חברים שלנו) אנחנו מודאגים מ"השמירה בבטן" של הדברים ומהתפרצות שיכולה לבוא. בגדול - הוא חיוני, מחייך, צוחק ומשחק עם חבריו. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קליטה בגן

מיכל שמש
    08/09/2008

מה הם אותם "קשיי קליטה" שאת מדווחת עליהם? האם הילד בוכה רבות בגן?. את מתארת פרידה רגועה בבוקר, והתנהגות חיונית בכל שאר היום. אם אין סימפטומים חמורים בגן, יש לתמוך בילד, לא לשוחח רבות על הנושא, ולתת לתהליך ההסתגלות להתקדם מעצמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו