טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב
בני בן 4 עם קושי אמיתי בקליטה בגן.
הגן, הוא גן מועצה, שונה בתכלית מהמסגרת החמה והמשפחתית ממנה הגיע
הוא מגלה סימנים של חולשה כמו "אני קטן" "אני מכוער", אני לא מספיק טוב"
אך לא באמת מדבר על הקושי שלו.
גם כשאנחנו מנסים לדובב ולדבר איתו על הנושא יש סירוב מוחלט לשתף פעולה
ומצד שני מראה לנו שהוא נפרד ללא קושי מאיתנו בבוקר
אך חבריו לגן מספרים על קושי שלו ומדווחים להוריהם (שהם חברים שלנו)
אנחנו מודאגים מ"השמירה בבטן" של הדברים ומהתפרצות שיכולה לבוא.
בגדול - הוא חיוני, מחייך, צוחק ומשחק עם חבריו.
מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה הם אותם "קשיי קליטה" שאת מדווחת עליהם? האם הילד בוכה רבות בגן?. את מתארת פרידה רגועה בבוקר, והתנהגות חיונית בכל שאר היום. אם אין סימפטומים חמורים בגן, יש לתמוך בילד, לא לשוחח רבות על הנושא, ולתת לתהליך ההסתגלות להתקדם מעצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד