אגרופוביה??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אגרופוביה??
    טל
    07/09/2008

שלום בני בן השלוש לא אוהב לצאת מהבית אני לא רואה סימני פחד, הוא פשוט לא נהנה בחוץ, זה אומר הליכה לגינה, קניון וכו כשאני לוקחת אותו מהגן הוא מיד אומר שהוא רוצה הביתה, ואם אני אומרת לו שהולכים רגע אפילו למכולת הוא מסרב ומתחיל לבכות. גם שכבר הוא רוצה לצאת, הוא מתחיל לסבול אחרי 15 דקות ומתחיל להתבכיין ואז אנחנו חוזרים. זה מאוד מתסכל אותי, כי לפעמים יש לי מטלות לעשות ואני כבולה. חשוב לי לציין שגם אני וגם בעלי אנשי בית ונדיר שאנחנו יוצאים, אולי בני פשוט התרגל לזה ועכשיו קשה לו לצאת? מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אגרופוביה??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שלא אוהב לצאת מהבית

מיכל שמש
    08/09/2008

טל שלום, ראשית, אני שמחה על סימן השאלה ששמת אחרי המילה "אגרופוביה". למיטב יידעתי, אין מגדירים זאת בגיל זה. חסרה אינפורמציה על הילד - איך הוא בגן? האם יד לו רגישויות תחושתיות, כמו למשל לרעש? יתכן שיש קושי כלשהו בויסות, ויתכן שגן שהילד למד מכם שהבית הוא מקום בטוח יותר. "כלל האצבע" בשאלה אם צריל טיפול היא " האם דפוס התנהוגתי זה מפריע לתפקוד?".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו