סיוטים וגמילה מטיטול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סיוטים וגמילה מטיטול
    שמרית
    08/09/2008

שלום ותודה מראש. בתי בת שנתיים וחודש. כבר כמה חודשים יש לה בכי היסטרי בלילה - היסטרי עד כדי מצב שלא ניתן לגעת בה - היא בוכה ומשתוללת מתוך שינה ואם אני מנסה להרגיע אותה היא כועסת יותר. לעתים היא בכלל לא נראית מודעת לעובדה שאני אוחזת בה ומנסה להרגיע אותה היא בוכה כמה דקות ואז נרגעת. זה נראה כבכי של כאב אבל בבדיקות הפיזיות הכל היה בסדר בכל פעם. ולכן אני מניחה כי אלו סיוטים ואיני יודעת איך להתמודד עם זה והאם בכלל להתערב כאשר היא צורחת מתוך זה אמא... ולעניין הטיטולים: לדרישתה (סרבה בכל תוקף לטיטול..) גמלנו אותה מטיטול לפני כשלושה שבועות - בדיוק בתקופת החופש בבית בין שתי מסגרות שונות. בתחילה פספסה מדי פעם אך לרוב הייתה עושה את צרכיה בשירותים במשך היום. כיום היא כמעט וממש לא מפספסת בגן אך מאז החלה שנת הלימודים היא מפספסת המון בבית כאילו שהיא מנסה לקבל את תשומת הלבה דרך עניין זה.. נולד לה אח לפני כחודשיים וחצי ואכן תשומת הלב אליה ירדה במעט אך עדיין אני מנסה לשמר את שעות הכיף שלי איתה כשהיא חוזרת ההגן ואנו יושבות לשחק ואת שעת הסיפור היומית וכו אני מקשרת את הכל מכיוון שבשבועיים האחרונים הבכי בלילה רק החמיר ואני ממש לא ישנה היא בוכה המון ועכשיו גם כשהיא צריכה ללכת לשירותים אבל מסרבת ללכת לשירותים בלילה ואז עושה במיטה ומתחילה לבכות, ותודות לעקשנותה אינה מסכימה להחליף בגדים ומצעים בקלות כמוב שלאחר כל הבלאגן הזה השינה שלה נפגמת והיא קמה עייפה לגן... פפפוווייי הרבה באלאגן מה אני יכולה לעשות עם כל זה? אני ממש בוכה מכאב על ילדתי היקרה שסובלת מכל העניין הזה האם לחצתי עליה מדי בתקופה לחוצה ממילא? אנא - עזרו לי! אני מחכה בכיליון עיניים ללילה שבו אסתכל עליה ישנה שלווה כל כך...!!! שוב - תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיוטים וגמילה מטיטול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיוטים

מיכל שמש
    08/09/2008

שמרי שלום,
    ראשית, לפני שאני מדברת על ההתנהלות מול הילדה, כדאי שתדאגי לעצמך. קשה מאוד להיות הורה מכיל ואדם רגוע בלי שינה מספקת בלילה, ולהתמודד גם עם ילדה העוברת תקופה לא קלה, וגם עם תינוק רך. השיגי לעצמך עזרה לחלק משעות היום או הלילה, תוך גיוס הסביבה. אני אוהבת לצטט את הפסיכולוג חיים עמית שאומר " הורה טוב הוא הורה שטוב לו".
    לגבי הילדה- המשיכ לנסות להרגיע בעת סיוט. אם הילדה מילולית כדאי לנסות לשחזר עימה בבוקר מה היה בלילה, ולהזכיר שאת שם כדי לעזור לה להירגע. לגבי הטיטול- הייתי מחזירה לה טיטול או תחתוני גמילה ללילה בלבד, כדי לא להתמודד גם עם חזית זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה לא יבלבל אותה שאני מחזירה

שמרית
    08/09/2008

גם אם זה רק ללילה? ולהערתך - אני ישנה במשך היום עם הבייבי שלי כדי שיהיו כוחות.. אני בחופשת לידה אז זה ניתן כרגע. תודה על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו