בבקשה- תגובה מהירה . חוסר הקשבה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בבקשה- תגובה מהירה . חוסר הקשבה.
    ליאת
    08/09/2008

יש לי ילדה נהדרת בת 4. בגן היא עשר. חברותית, יודעת לעזור וכו' ובבית... יש לה אח בן שנתיים שובב ואין ספק שהמעבר לגן חדש והאח השובב גורמים לה לרצות תשומת לב אבל מה עושים עם חוסר הקשבה??? היום היא והוא מילאו את כל הלול שלו במשחקי הבית. ביקשתי לאסוף והיא צחקה וברחה לי- דבר שגרם לי לכעוס. ניסיתי: "בואי יחד נאסוף" "בואי נראה איך את אוספת" וכו אך היא ברחה למרפסת. סגרתי את סורג המרפסת ואמרתי: "טוב. תיהי פה..." והיא כעסה וצעקה "אז אני אעשה פיפי על הרצפה" וכך היה... אני כבר לא מסוגלת להתמודד איתה ולא יודעת מה לעשות. מרוב עצבים אמרתי" ילדה רעה" דבר שאף פעם אני לא אומרת אבל אני כ"כ חסרת אונים ולא יודעת איך להתמודד... בבקשה עזרה דחופה!! ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר הקשבה

מיכל שמש
    11/09/2008

ליאת שלום, אכן לא קל להתמודד עם זוג ילדים נמרצים בגילאים אלו. נסי לתקופה מסויימת לגייס בן משפחה/ ביביסיטר על מנת להיות חלק מהשבוע עם כל אחד מהילדים לבד, למתן תשומת לב אינדיבידואלית, אם יש לך עוד שאלות, מומלץ לפנות להדרכת הורים, באופן אישי או קבוצתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו