התעקשות לא לישון אצל פעוט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התעקשות לא לישון אצל פעוט
    איה כהן
    09/09/2008

שלום רב הבן שלי בן שנה ושבעה חדשים והחל לראשונה ללכת לגן. ידוע לי שזו הפעם הראשונה שהוא מתנתק ממני והדבר לווה בקשיים, הוא מתחיל להסתגל בהדרגה יפה ואני אחרי כמה שעות לוקחת אותו.מה שמפריע לי זה שהוא מאד עקשן ומסרב ללכת לישון. הוא מדבר ואומר שהוא רוצה ללכת לישון אך מסרב להירדם. אני לא מתעקשת איתו כי לא רוצה להגיע לעימותים אבל הוא מדלג על שנת הצהרים ובערב לא מוכן ללכת למיטה ובסוף נרדם מאוחר רק על הידיים שלי ובלילה מתעורר בצרחות כמו שהתעורר מסיוט לילי . עד לפני תחילת ההליכה לגן הוא היה ישן ללא כל בעיות גם בצהרים וגם בערב. אני מבינה שאולי הוא סובל "מחרדת נטישה" והפחד שלא ללכת לישון זה הפחד מלהיפרד ממני אבל מה אוכל לעשות כדי להקל עליו ולגרום לו לחזור לישון כי הדבר חשוב גם מבחינה בריאותית אודה לתשובה איה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעקשות לא לישון אצל פעוט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי שינה

מיכל שמש
    11/09/2008

איה שלום, שימי לב להבדל בין הכותרת שלי לכותרת שלך. הילד מגיב להסתגלות בקושי מסוים, ווהקושי להירדם הוא ביטוי לכך. זאת בשילוב עם "מרד" האופייני לגיל זה. אני ממליצה להמשיך לנוסת להרדימו גם בצהריים, להיות אתו ולתמוך בו, עד ששניכם תעברו תקופה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו