מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התעקשות לא לישון אצל פעוטאיה כהן09/09/2008
שלום רב הבן שלי בן שנה ושבעה חדשים והחל לראשונה ללכת לגן. ידוע לי שזו הפעם הראשונה שהוא מתנתק ממני והדבר לווה בקשיים, הוא מתחיל להסתגל בהדרגה יפה ואני אחרי כמה שעות לוקחת אותו.מה שמפריע לי זה שהוא מאד עקשן ומסרב ללכת לישון. הוא מדבר ואומר שהוא רוצה ללכת לישון אך מסרב להירדם. אני לא מתעקשת איתו כי לא רוצה להגיע לעימותים אבל הוא מדלג על שנת הצהרים ובערב לא מוכן ללכת למיטה ובסוף נרדם מאוחר רק על הידיים שלי ובלילה מתעורר בצרחות כמו שהתעורר מסיוט לילי . עד לפני תחילת ההליכה לגן הוא היה ישן ללא כל בעיות גם בצהרים וגם בערב. אני מבינה שאולי הוא סובל "מחרדת נטישה" והפחד שלא ללכת לישון זה הפחד מלהיפרד ממני אבל מה אוכל לעשות כדי להקל עליו ולגרום לו לחזור לישון כי הדבר חשוב גם מבחינה בריאותית אודה לתשובה איה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי שינה
מיכל שמש11/09/2008איה שלום, שימי לב להבדל בין הכותרת שלי לכותרת שלך. הילד מגיב להסתגלות בקושי מסוים, ווהקושי להירדם הוא ביטוי לכך. זאת בשילוב עם "מרד" האופייני לגיל זה. אני ממליצה להמשיך לנוסת להרדימו גם בצהריים, להיות אתו ולתמוך בו, עד ששניכם תעברו תקופה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)