ביתי בת 10 אינה רוצה לישון אצלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביתי בת 10 אינה רוצה לישון אצלי
    טלי
    09/09/2008

אני גרושה מזה שנה. יש לי 2 בנות . בת 6 ובת 10. ביתי הבוגרת אינה ישנה אצלי מזה 8 חודשים. אני רואה אותה כל יום אבל אין היא מוכנה לשון אצלי. היחסים ביני לבין הגרוש שלי אינם טובים ואני לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות על מנת לקבל עזרה. היא חסרה לי מאד. אני מחזרת אחריה , עושה איתה כיף , אבל היא עקשנית בדעתה. היא אוהבת אותי מחבקת אותי ומנשקת אותי אך לא מוכנה לישון אצלי. זה כואב ועצוב מאד. גם אחותה הקטנה מתגעגעת לנכחות של האחות הגדולה בשגרת היום יום של חיינו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לטלי

ד''ר דוד וילנסקי
    09/09/2008

אני מציע להרפות מהנושא לכמה שבועות ופשוט להתמקד בבניית קשר טוב איתה בזמן שאתם ביחד. תנסי להיות פחות עסוקה בתסכול שלך (ואולי כעס על גרושתך?) ולהנות ממנה. יכול להיות אם היא לא תרגיש לחץ שזה יסתדר לבד. אם לא, תמיד אפשר ללכת יחד איתה לאיש מקצוע לנסות להבין ממה נובע ההתנגדות שלה. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו