פחדים של הילד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים של הילד
    שני
    10/09/2008

שלום רב, שמי שני ויש לי בן בן 3.5. השנה הוא נכנס לגן עירייה במשך שלוש שנים הוא היה במעון ויצו. לאחרונה שמתי לב למספר שינויים בילדי: 1. בני חושש מאוד לגשת לשירותים בבית לבד דבר שלא היה קיים לפני כן( אציין ואומר כי עברנו דירה לפני כארבעה חודשים וילדתי בן נוסף בתקופה זו) 2. הוא אינו מוכן לישון במיטתו למשך הלילה ובכל לילה הוא ישן אתנו במיטה. 3. בני מרטיב בלילה רק כאשר הוא ישן במיטתו. 3. הוא נבהל מטון הדיבור שלי ומבקש שאדבר יותר חלש. אף פעם הוא לא יתלונן לגבי טון הדיבור שלי הטון הוא נינוח ורגוע. אודה לכם על תשובה מהירה שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים של הילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים

מיכל שמש
    11/09/2008

שני שלום, הילד עבר שינויים רבים לאחרונה, כולל לידת אח, מעבר דירה, וכניסה לגן עריה, השונה במהותו מגן פרטי. בכל תקופת שינוי והסתגלות אצל ילדים צפויה נסיגה, וזה מה שקורה. אני ממליצה להיות איתו הרבה ולתמוך בו.
    לגבי שנת הלילה- אם את רוצה לשנות את הנוהג של שינה במיטתכם, ניתן לערוך תוכנית מובנית בה הילד חוזר למיצתו, עם טקס הרדמות קבוע לפני השינה, ושהות שלך לידו עד שנירדם, בחדרו בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו