טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
בת שלי בת 6 וחצי, הייתה בבית ספר בגן חובה וכיתה א. מבחינה חברתית הייתה בסדר גמור, היו לה הרבה חברים. השנה החלטנו להעביר אותה לבית ספר דמוקרטי. למרות שאני יודעת שעברו רק 11 ימים וזה ממש לא הרבה, נראה לי שקשה לה למצוא את מקומה ולהכיר חברים חדשים. היא הכירה ילדה אחד, וכל יום ממש דואגת מה יהיה אם הילדה לא תגיע לבית הספר. איך אני יכולה לעזור לה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לום רב תני לה את הזמן שלה . אם לא היו בעיות חבתריות בעבר אין סיבה שיהיו היום. תרגיעי אותה ותגידי לה שלאט לאט יהיו לךה חברים חדשים . תנסי לא להעביר לה את החששות שלך. אין סיבה שבתך לא תסתדר מבחינה חברתית אם עד עכשיו הכל היה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד