הסדרי ראיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הסדרי ראיה
    נורית
    12/09/2008

בהשמך לשאלתי בנושא עזיבת הבית ותדירות ראיה, מעבר לימים הקבועים. האם נכון במסגרת הימים הקבועים בהם לוקח האב את הבנות ומחזירן ללינה בבית שלי שיכנס איתן לבית ויהיה שותף להשכבה עד שנרדמות ( לפחות הקטנות 6, 3 ). זאת מכיוון שאני צופה כי שתי הקטנות יעשו סצנות של בכי ארוך ומייגע. שתיהן מאד מחוברות אליו במיוחד בתקופה אחרונה. אני מודה שגם לי יהיה קשה להתמודד איתן כל פעם מחדש שיחזירן הביתה. נראה לי כפתרון עד שימצא מקום קבוע והן תשארנה ללון אצלו.הבנתי כי זה לא נכון שהוא יבוא לכאן יותר מדי ומחוץ לימי הראייה. תודה על העזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסדרי ראיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסדרי ראיה

זהורית אסולין שמחון
    12/09/2008

אני חושבת שהדבר בעיקר תלוי בך, איך את חשה בנוכחותו והמצאו של האב בביתך . אם את חשה מתח, עצבים והמתח מורגש בינכם סביר להניח שהבנות גם יחושו זאת והמשאלות שיש לך לגבי אופי ההשכבה לא בטוח שאכן יתממשו. מעבר לכך חשוב לבדוק עד כמה המצאותו מעוררת בבנותייך את המשאלה שכך יוכלו לדאוג לחזרתכם ושזו אסטרטגיה לקרב בינכם. תוכלי לנסות זאת ולבחון את רגשותייך ואת התגובות בקרב הבנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו