מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הסדרי ראיהנורית12/09/2008
בהשמך לשאלתי בנושא עזיבת הבית ותדירות ראיה, מעבר לימים הקבועים. האם נכון במסגרת הימים הקבועים בהם לוקח האב את הבנות ומחזירן ללינה בבית שלי שיכנס איתן לבית ויהיה שותף להשכבה עד שנרדמות ( לפחות הקטנות 6, 3 ). זאת מכיוון שאני צופה כי שתי הקטנות יעשו סצנות של בכי ארוך ומייגע. שתיהן מאד מחוברות אליו במיוחד בתקופה אחרונה. אני מודה שגם לי יהיה קשה להתמודד איתן כל פעם מחדש שיחזירן הביתה. נראה לי כפתרון עד שימצא מקום קבוע והן תשארנה ללון אצלו.הבנתי כי זה לא נכון שהוא יבוא לכאן יותר מדי ומחוץ לימי הראייה. תודה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסדרי ראיה
זהורית אסולין שמחון12/09/2008אני חושבת שהדבר בעיקר תלוי בך, איך את חשה בנוכחותו והמצאו של האב בביתך . אם את חשה מתח, עצבים והמתח מורגש בינכם סביר להניח שהבנות גם יחושו זאת והמשאלות שיש לך לגבי אופי ההשכבה לא בטוח שאכן יתממשו. מעבר לכך חשוב לבדוק עד כמה המצאותו מעוררת בבנותייך את המשאלה שכך יוכלו לדאוג לחזרתכם ושזו אסטרטגיה לקרב בינכם. תוכלי לנסות זאת ולבחון את רגשותייך ואת התגובות בקרב הבנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)