ריב בין אחים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ריב בין אחים
    אני
    01/07/2007

שלום, הבת הגדולה שלי בת 7 והבן הקטן בן 3.
    אין יום או רגע אפשר לומר שהוא לא מציק לה, זה מלווה במכות, חוטף דברים, היא לא מסוגלת לשחק בשקט, לצייר, לשחק במחשב, אני חייבת להתערב כל רגע ממש !!!
    אני עושה משהו ואני שומעת אותה צורחת. היא לא מגזימה כי אני ממש רואה מה קורה..
    כמה שאני כועסת עליו , אין לי מושג איך לעצור את זה אחת ולתמיד.
    בגן הגננת אומרת שהוא די בסדר, לפעמים הוא מרביץ בגן.. בסה"כ אין תלונות..
    העניין שהוא מרביץ הרבה פעמים סתם בלי סיבה... לאחותו הוא מרביץ באמת רוב היום והגענו למצב שהילדה רוצה שהוא ישאר בגן לישון (אני לרוחת את שניהם בצהרים) השאלה מה עושים. ? גם אני לא יכולה לעצור הכל ורק לרדוף אחריו... יותר גרוע זה העניין שהוא לא מקשיב בסיטואציה הזאת , והא ממשיך להרביץ . כשאני כועסת עליו ובאה לעצור אותו אז הוא יורק עלי ואמור לי חרא וכל מיני.
    איזה עונש מתאים לילד בגיל 3 ואיך אני עוצרת את זה..

יש מקרים רבים שבהם כן יש לי שליטה עליו, כמו לסדר את החדר, לתת יד כשהולכים.. הוא מקשיב..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריב בין אחים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריב בין אחים

שרון באומל
    02/07/2007

שלום לך.
    לפי מה שכתבת, הקושי של הילד שלך מתמקד באחותו. זאת כיוון שהוא מקבל מרות ממך בעניינים אחרים. נשמע לי שהוא כועס מאוד על משהו אצלה או במשפחה וזו הדרך שלו לבטא זאת.
    הייתי מציעה לך בנושא זה לערוך בירור יותר מעמיק, רצוי עם איש מקצוע. את יכולה לומר לילד ששמת לב שהוא מרביץ לאחותו כל הזמן, וזה יוצר מצב מאוד קשה בבית ואת היית רוצה לברר איתו למה? אולי הוא מקנא בה; אולי חש שלא מקבל מספיק תשומת לב; אולי פורק אצלה את התסכולים שלו מהגן.
    אם את גרה באזור הצפון, ומעוניינת, את מוזמנת לפנות אליי שוב.
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית - מומחית בגיל הרך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו