תשובה בחזרה מליאת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תשובה בחזרה מליאת
    ליאת
    16/09/2008

הבן שלי בכיתה א הוא לא יודע לתכנן לו את הזמנים כמו מתי להפסיק לשחק כמו הכנת שיעורי הבית אתמול היה לבני חוג וכשהוא חזר מבית הספר שאלתי אותו אם יש לו שיעורים אז הוא אמר שכן, והוא אמר לי אני לא רוצה להכין אותם עכשיו אחרי החוג אז אמרתי לו שאחרי החוג זה בסדר אני אני לא יוכל להתפנות אלייך כי אני עם דולב אני מדברת על שעה 7 בערב ואז הוא התחיל לבכות אבל אני לא יספיק להכין את כל שיעורי הבית אז אמרתי לא אולי כן אולי לא כי בשעה שמונה וחצי אתה הולך לישון אם תספיק תספיק עם לא אז לא אני מתוסכלת מזה כבר רק התחילה השנה הוא פסיבי לגבי שיעורי הבית אבל אני גם בטוחה שהוא מבין שאם הוא לא יכין אותם המורה תכעס עליו אני רוצה לכתוב שמתחילת השנה כוונתי אותו ובכל זאת ישבתי איתו על שיעורי הבית אותי זה מרגיז אני לא מעוניינת לשבת איתו אחר כך זה יהפוך להרגל וגם יהיה לו חוסר עצמאות לגבי הלימודים גם תיכנון הזמנים משגע אותי מאחת בצהריים עד שעה 4 אין זמן להכין שיעורים הוא מורח את הזמן עד הלילה ואני לא מוכנה לזה יש לי עוד ילד בן שנה ושלושה חודשים שבו צריך גם לטפל השאלה שלי היא איך להעמיד אותו במקום ,האם לאפשר לו לבחור מתי להכין את שיעורי הבית כי עובדה אתמול הוא הרגיש שלוח הזמנים שלו לא היה מתוכנן טוב בלילה להכין שיעורים ובאמצע עצרתי אותו ללכת לישון כי אמרתי לו עוד בצהריים שבשעה שמונה וחצי אתה במיטה אני חושבת שהוא צריך ללמוד על בשרו את התסכול ואת החומרה שלא מכינים שיעורי בית לא ממני אלא מהמורה שלו אבל בעצם אני אמא לא אדישה ואם לא יהיו שיעורים מוכנים אני יוצאת מדעתי ואני חושבת שזה טעות שלי אני צריכה לזוז הצידה כי אחרת איך הוא ילמד לתכנן לא את הזמנים אודה לך בתשובה וסליחה על המכתב הארוך ליאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובה בחזרה מליאת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעורים ותכנון זמן

מיכל שמש
    22/09/2008

ליאת שלום,
    ילד בכיתה א' עדיין זקוק לסיוע בתכנון הזמן. מומלץ לשבת איתו בשעת רגיעה ולעשות טבלה של שעות היום, כולל תכנון שבועי עם ציון ימות החוגים. בטבלה יצוין מתי נחים, מתי עושים שיעורים, וכו'. כמובן שיש לקחת בחשבון גם את עיסוקך עם הבן השני והשעות שאת פנויה. ניתן להציע פעילויות כיפיות, שיעשו רק במידה ומסיים שיעורים ונותר זמן. כדאי לשתף גם את המורה, כך שתדע שאם לא הכין שיעורים בזמן הקצוב תפקידה להעיר לו, אך בראש ובראשונה האחריות היא של הבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו